Stranger Things: Συμβουλές περί spoilers από το Game of Thrones

Για τη δεύτερη σεζόν
14 Φεβρουαρίου 2017 09:05
Stranger Things: Συμβουλές περί spoilers από το Game of Thrones

Η τεράστια επιτυχία του Stranger Things, δημιούργησε μια νέα ανάγκη προστασίας της παραγωγής από spoilers που μπορεί να διαρρεύσουν στο κοινό σχετικά με τη δεύτερη σεζόν. Έτσι οι δημιουργοί της σειράς, ζήτησαν βοήθεια από τους ειδικούς των spoilers στο Game of Thrones. Σύμφωνα με το EW, οι Ross Duffer και Shawn Levy θεώρησαν πως το σενάριο της δεύτερης σεζόν έπρεπε να κρατηθεί υπό άκρα μυστικότητα, ενώ οποιαδήποτε αναφορά στη σειρά ή στην Eleven γινόταν με κωδικές ονομασίες. Παραδέχτηκαν μάλιστα πως συμβουλεύτηκαν τους παραγωγούς του Game of Thrones για πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία μεταξύ άλλων περιλάμβαναν το κάψιμο οποιωνδήποτε σημειώσεων γυρισμάτων.

Δεν είχαμε πρωτόκολλα ασφαλείας την προηγούμενη σεζόν και έχουμε πολύ αυστηρά πρωτόκολλα σε αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποια είναι επειδή τότε θα μπορούσε κάποιος να τα σπάσει. Προστατεύουμε κάθε σημείο της ιστορίας, κάθε σελίδα κάθε σεναρίου.

Όντως, πέρα από την επιστροφή της Eleven, δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για τη δεύτερη σεζόν του Stranger Things και οι τίτλοι των επεισοδίων που αποκαλύφθηκαν με την ανακοίνωσή της, δόθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλάβουν κάτι οι fans από τώρα. Βέβαια το χρονικό διάστημα μέχρι την πρεμιέρα του φθινοπώρου είναι μεγάλο και μένει να δούμε αν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τα spoilers θα κάνουν τη δουλειά τους μέχρι τότε.