Stranger Things Season 2: Δείτε πολλές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Καθώς και νέες πληροφορίες για το σενάριο
10 Φεβρουαρίου 2017 13:43
Stranger Things Season 2: Δείτε πολλές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την άκρως αναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Stranger Things. Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω αποκαλύπτεται το νέο κούρεμα της Eleven (Millie Bobby Brown), αλλά και την γνωστή παρέα των Dustin (Gaten Matarazzo), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin) και Will (Noah Schnapp) ντυμένοι ως Ghostbusters. Εκτός από αυτό μάθαμε και ορισμένες νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της δεύτερης σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Gaten Matarazzo aka 'Dustin' έριξε υπαινιγμούς για το τέρας που είδαμε στο teaser trailer, για το πως θα δούμε διάφορα πλάσματα αυτή τη φορά και το ότι ένα από αυτά, το οποίο περιέγραψε ως polliwog, θα γίνει κατοικίδιο του:

Είναι ένα μικρό πλάσμα με το οποίο θα δεθώ. Προφανώς και δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη ή αυτήν τη διάσταση. 

Εδώ να αναφέρουμε πως το Episode 6 της Season 2 ονομάζεται "The Pollywog". Η μητέρα του Will, Joyce Buyers (Winona Ryder) θα προσπαθήσει να κάνει το οικογενειακό περιβάλλον λίγο πιο φυσιολογικό και θα αρχίσει να βγαίνει με έναν παλιό συμμαθητή της τον Bob (Sean Austin από Lord of the Rings και Goonies), ελπίζοντας να γίνει η πατρική φιγούρα των παιδιών της. Από την άλλη, ο Chief Jim Hopper (David Harbour) βρίσκεται σε έναν αγώνα για να ενημερώσει τους κατοίκους του Hawkins για το συμβάν του Upside Down, διότι οι μισοί γνωρίζουν και άλλοι μισοί όχι. Αυτούς θα πρέπει να τους πείσει πως υπάρχει ένας υπερφυσικός κίνδυνος στην πόλη τους. 

Το Stranger Things Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου του 2017 στο Netflix.