Rick and Morty Season 3: Απολογείται ο Dan Harmon για την καθυστέρηση

'Έγινε εξαιτίας μου"
26 Ιανουαρίου 2017 11:32
Rick and Morty Season 3: Απολογείται ο Dan Harmon για την καθυστέρηση

Το Rick and Morty από το ντεμπούτο του το 2013 κατάφερε να γίνει η αγαπημένη καλτ animated σειρά του κοινού μέσα σε μόλις δύο σεζόν (21 επεισόδια). Πλέον όμως η αναμονή για την τρίτη σεζόν έχει "αγγίξει κόκκινο" και ο Dan Harmon, συνδημιουργός της σειράς -ο άλλος είναι ο Justin Roiland, απολογήθηκε πρόσφατα για την μεγάλη καθυστέρηση της, μιας και αρχικά αναμενόταν το 2016. 

Χαρακτηριστικά τα λόγια του από το Sundance Film Festival 2017:

Δεν έχω κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Season 3. Δεν είναι ότι τη ξέρω και δεν επιτρέπεται να την πω ή ότι είναι θέμα του Adult Swim. Αυτό που θα σας πω είναι πως άργησε εξαιτίας μας και εξαιτίας μου. Αν ήταν ο Justin (Roiland) εδώ θα συμφωνούσε. Θα έλεγε 'Ναι, τα σκ****ε' και είναι δύσκολο να πούμε πόσο πολύ τα σ****ε. Το Rick and Morty παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο για να το γράψουμε και δεν ξέρω το γιατί. 

Πληροφοριακά, καμία σεζόν του show δεν προβλήθηκε σε κανονικό χρονοδιάγραμμα και είχαν 17 μήνες κενό η μία με την άλλη. Όμως έχει να προβληθεί επεισόδιο του Rick and Morty από τις 4 Οκτωβρίου του 2015 και το κενό πλέον έχει μεγαλώσει επικίνδυνα, ενώ οι δημιουργοί του έχουν παραδεχτεί ότι τσακώνονταν στην παραγωγή του. Πρόσφατα δόθηκε και ένα sneak peak video από την άκρως αναμενόμενη τρίτη σεζόν. 

Το Rick and Morty Season 3 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.