The Punisher: Επίσημα πρεμιέρα το 2017 στο Netflix

Ανακοινώθηκαν πέντε νέες προσθήκες στο καστ
27 Οκτωβρίου 2016 13:48
The Punisher: Επίσημα πρεμιέρα το 2017 στο Netflix

Η Marvel Studios ανακοίνωσε την προσθήκη πέντε ηθοποιών στο καστ της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του The Punisher με πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal. Σύμφωνα με το Marvel.com είναι οι εξής:

Ο Daniel Webber (11.22.63) θα υποδυθεί τον Lewis Walcott, "έναν νεαρό βετεράνο που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην απλή ζωή και την κοινωνία."

Ο Jason R. Moore ("A Lonely Place for Dying) θα υποδυθεί τον Curtis Hoyle, "έναν φίλο του Franc Castle και ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν ότι είναι ζωντανός."

O Paul Schulze ("Nurse Jackie") θα υποδυθεί τον Rawlins, "ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA που οι αποστολές του στο Αφγανιστάν ήρθαν σε σύγκρουση με τον Frank Castle."

Η Jaime Ray Newman ("Bates Motel") θα υποδυθεί την Sarah Lieberman, την γυναίκα του Micro, ο οποίος σύμφωνα με τα κόμικς είναι χάκερ και χρόνια σύμμαχος του Castle, με το ψευδώνυμο "Micro" ή Microchip.

Ο Michael Nathanson ("The Knick", "Wolf of Wall Street") θα υποδυθεί τον Sam Stein, "έναν πράκτορα του Homeland Security που προκαλείται από την συνέταιρο του, Dinah (Amber Rose Revah)."

Τέλος, επίσημα η πρεμιέρα του Marvel's The Punisher θα γίνει μέσα στο 2017 στο Netflix