Big Little Lies: Το trailer της νέας σειράς του HBO

Με τη Nicole Kidman και τη Reese Witherspoon
17 Οκτωβρίου 2016 08:26
Big Little Lies: Το trailer της νέας σειράς του HBO

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας του σειράς Big Little Lies. Η σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια και βασίζεται στο best seller βιβλίο της Liane Moriarty με τον ομώνυμο τίτλο. Πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon και Shailene Woodley με τον Jean-Marc Vallee στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η Witherspoon στο ρόλο της Madeline, υποδύεται μια γυναίκα γεμάτη πάθος και χιούμορ, της οποίας ο πρώην άντρας με τη νέα του γυναίκα μετακόμισε πίσω στη μικρή τους κοινότητα, ενώ κόρη τους να είναι στο ίδιο νηπιαγωγείο με τη νεαρότερη κόρη της Madeline. Η Madeline έχει να αντιμετωπίσει και την προτίμηση της έφηβης κόρης της προς τον πατέρα της που συνεχώς μεγαλώνει.

Στο ρόλο της Celeste η Kidman, μια γυναίκα η οποία με στήριγμα τον άντρα της (Alexander Skarsgard) σκοπεύει να επικρατήσει στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Η Jane (Shailene Woodley) είναι η τρίτη της παρέας, μια μόνη μητέρα της οποίας η έλευση στην κοινότητα φέρνει αναστάτωση. Το cast συμπληρώνουν οι Adam Scott, Laura Dern και Zoe Kravitz. Το Big Little Lies θα έρθει στο HBO το 2017.