Τo "The Purge" γίνεται τηλεοπτική σειρά  

Το concept της "Κάθαρσης" μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Τo

Χωρίς αμφιβολία, το The Purge είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του horror genre, κυρίως λόγω του concept της, καθώς η πρώτη ταινία με μόλις $3 εκ. budget και τους Ethan Hawke και Lena Headey(Game of Thrones) κατάφερε να αποσπάσει $90 εκατομμύρια από το παγκόσμιο box office. Έπειτα ακολούθησαν δύο εξίσου επιτυχημένες εμπορικά συνέχειες το The Purge: Anarchy και το πρόσφατο The Purge: Election Year.

O σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, James DeMonaco, μιλώντας στο Cinema Blend, ερωτήθηκε για το εάν ποτέ θα μεταφερθεί στην τηλεόραση και αποκάλυψε πως "H Κάθαρση" -όπως είναι γνωστή στο εγχώριο κοινό- θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη. Η σειρά The Purge θα είναι μια ανθολογία που θα εναλλάσσονται οι ιστορίες μεταξύ τους μέσω flashbacks, όπως είπε ο DeMonaco, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε προς το παρόν να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα, καθώς ακόμη είναι υπό συζήτηση κάποιες λεπτομέρειες. 

Πως σας φαίνεται η μεταφορά του The Purge στην τηλεόραση; Θεωρείτε πως θα έχει απήχηση ή θα προστεθεί στη λίστα με τις αποτυχημένες μεταφορές/remakes ταινιών στην TV;