Τo "The Purge" γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το concept της "Κάθαρσης" μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
03 Οκτωβρίου 2016 05:08
Τo

Χωρίς αμφιβολία, το The Purge είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του horror genre, κυρίως λόγω του concept της, καθώς η πρώτη ταινία με μόλις $3 εκ. budget και τους Ethan Hawke και Lena Headey(Game of Thrones) κατάφερε να αποσπάσει $90 εκατομμύρια από το παγκόσμιο box office. Έπειτα ακολούθησαν δύο εξίσου επιτυχημένες εμπορικά συνέχειες το The Purge: Anarchy και το πρόσφατο The Purge: Election Year.

O σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, James DeMonaco, μιλώντας στο Cinema Blend, ερωτήθηκε για το εάν ποτέ θα μεταφερθεί στην τηλεόραση και αποκάλυψε πως "H Κάθαρση" -όπως είναι γνωστή στο εγχώριο κοινό- θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη. Η σειρά The Purge θα είναι μια ανθολογία που θα εναλλάσσονται οι ιστορίες μεταξύ τους μέσω flashbacks, όπως είπε ο DeMonaco, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε προς το παρόν να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα, καθώς ακόμη είναι υπό συζήτηση κάποιες λεπτομέρειες. 

Πως σας φαίνεται η μεταφορά του The Purge στην τηλεόραση; Θεωρείτε πως θα έχει απήχηση ή θα προστεθεί στη λίστα με τις αποτυχημένες μεταφορές/remakes ταινιών στην TV;