Stranger Things season 2: Ετοιμαστείτε για το "επόμενο επίπεδο τρέλας"

Ο Shawn Levy μας προετοιμάζει
27 Σεπτεμβρίου 2016 08:29
Stranger Things season 2: Ετοιμαστείτε για το

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του Netflix φέτος είναι αναμφισβήτητα το Stranger Things και η πίεση για τη δεύτερη σεζόν είναι στα ύψη. Ο παραγωγός Shawn Levy μίλησε για την επιτυχία της σειράς και για την παραγωγή της δεύτερης σεζόν. Χωρίς να αποκαλύψει την πλοκή, υποσχέθηκε πως η νέα σεζόν θα προσπαθήσει να κρατήσει αυτά που αγαπήσαμε από την πρώτη, ωθώντας τα επίπεδα τρέλας σε νέα ύψη, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στο νεαρό cast που αγάπησε το κοινό.

Ναι η πίεση είναι μεγάλη. Θα ήμουν κατάφωρα ανειλικρινής αν δεν το παραδεχόμουν. Είναι τρομακτικό να αγαπούν κάτι τόσο πολύ οι άνθρωποι. Γίνεται αδύνατον να διώξεις τις σκέψεις πως θα τους απογοητεύσεις. Αυτή είναι η πρόκληση: από τη μία όπως έχουμε δει στη βιομηχανία των ταινιών, το να κάνεις μια συνέχεια η οποία είναι το ίδιο με το προηγούμενο είναι απογοητευτικό για το κοινό. Το να τα εγκαταλείψεις όλα ή να τα αλλάξεις (από το αρχικό) και αυτό απογοητεύει το κοινό. Αρκετή από τη δεύτερη σεζόν θα περάσει στο επόμενο επίπεδο, θα έχει μερικά τρελά πράγματα, αλλά πρέπει να υποστηρίξουμε και αυτούς τους χαρακτήρες που είναι τώρα γνωστοί και αγαπητοί από το κοινό.

Για τις δυσκολίες της διαφοράς ηλικίας των νεαρών ηθοποιών δήλωσε:

Πήγαμε σε δείπνο με τα παιδιά. Μπορούσαμε να το δούμε μπροστά μας. Δεν είναι ίδιοι. Είναι ακόμα, δόξα το Θεό, χαριτωμένα και αυθεντικά, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο τώρα.

Οι Duffer Brothers δε δημιουργούν χαρακτήρες στους οποίους οι ηθοποιοί αναγκάζονται να μοιάσουν, αλλά δημιουργούν χαρακτήρες οι οποίοι βασίζονται σε αυτό που βλέπουν τα δύο αδέρφια στον ηθοποιό. Τα νεαρά παιδιά θα είναι πλέον ένα χρόνο μεγαλύτερα στη νέα σεζόν και ο Levy δήλωσε:

Νομίζω πως θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτά τα παιδιά, μεγαλώνοντας μαζί τους.