Το 300ο επεισόδιο του Supernatural ίσως να είναι το τελευταίο της σειράς

Τίτλοι τέλους για την πιο πετυχημένη σειρά του CW;
10 Σεπτεμβρίου 2016 09:44
Το 300ο επεισόδιο του Supernatural ίσως να είναι το τελευταίο της σειράς

Το Supernatural με τους Jared Padalecki και Jensen Ackles “τρέχει” στο The CW από το 2005 και είναι η μακροβιότερη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου. Τώρα με τη 12η σεζόν προ των πυλών, το ταιριαστό δίδυμο έχει βάλει στόχο το 300ο επεισόδιο της σειράς. Αυτό  σημαίνει πως σύμφωνα με τον αριθμό επεισοδίων, για να φτάσουμε  στο νούμερο 300 θα δούμε ολόκληρη τη 13η σεζόν και μισή περίπου από την 14η. Πάντα με τις ευλογίες του Προέδρου του CW, Mark Pedowitz, ο οποίος έχει δηλώσει πως το show θα παραμείνει στον αέρα όσο τα νούμερα είναι ικανοποιητικά και όσο οι Ackles και Padalecki θέλουν να συμμετέχουν.

Ο παραγωγός Bob Slinger ζήτησε να μάθει το πότε θα έρθει το τέλος της σειράς.

Το να συνεχίσουμε καβάλα στο ηλιοβασίλεμα χωρίς ένα φινάλε νομίζω πως θα ήταν κακό για τη σειρά. Νομίζω πως το κερδίσαμε αυτό το δικαίωμα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το φινάλε αλλά σίγουρα θα ήθελα να υπάρχει ένα.

Ο Padalecki δήλωσε:

Αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι το 300, νομίζω πως ο Ackles και γω θα στεναχωρηθούμε. Όταν φτάσουμε στο 300 νομίζω πως ο Ackles και εγώ θα σκεφτούμε αν ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό, αλλά σίγουρα δεν παίρνουμε ως δεδομένο πως θα φτάσουμε μέχρι τα 300.