Επίσημα η δεύτερη σεζόν του Stranger Things έρχεται το 2017

Δείτε το teaser trailer της ανακοίνωσης από το Netflix
31 Αυγούστου 2016 12:53
Επίσημα η δεύτερη σεζόν του Stranger Things έρχεται το 2017

Ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα έρθει η δεύτερη σεζόν της "hit" σειράς του καλοκαιριού, Stranger Things, μιας και το Netflix είχε εκφράσει την επιθυμία του για τη συνέχεια της. Πλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα, καθώς η άκρως αναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017 στο Netflix, όπως ανακοίνωσε η streaming υπηρεσία, μέσω του σχετικού trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Ο ένας εκ των Duffer Brothers, Matt Duffer, δήλωσε πως το τέλειο πλάνο για τις μελλοντικές σεζόν της σειράς είναι το πρότυπο του "Harry Potter". Το μοντέλο αυτό έχει νόημα και υπόσταση και θα επέτρεπε στη σειρά να προχωράει ένα χρόνο ανά σεζόν, έχοντας τη δυνατότητα να καλύπτουν την ανάπτυξη του νεαρού σε ηλικία καστ όσο περνούν οι σεζόν και να ακολουθήσουν τους πρωταγωνιστές στα ταραχώδη εφηβικά τους χρόνια. Χαρακτηριστικά ο Duffer είχε δηλώσει:

"Λατρεύω να βλέπω παιδιά να μεγαλώνουν μπροστά στο φακό. Έτσι η ιδέα του να βλέπω που πηγαίνουν αυτά τα παιδιά και οι χαρακτήρες ένα χρόνο μετά είναι τέλειο για μένα. Και μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε τη μυθολογία μας."

Είναι γεγονός, λοιπόν, το Stranger Things | Season Two έρχεται το καλοκαίρι του 2017.