Γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Star Trek: Discovery

Λεπτομέρειες για το timeline
11 Αυγούστου 2016 07:26
Γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Star Trek: Discovery

Ο Bryan Fuller βρέθηκε σε ένα panel του CBS και ενώ οι ερωτήσεις για το Star Trek: Discovery έπεφταν βροχή, οι πληροφορίες που αποσπάστηκαν ήταν λιγοστές. Παρόλα αυτά, ξέρουμε περισσότερα για τη νέα σειρά τώρα.

Πρώτον, η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Αν είναι πετυχημένη, η παραγωγή θα συνεχιστεί. Δεύτερον, θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια, όπως είχε άλλωστε και το Star Trek: Voyager. Το cast δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά η ποικιλομορφία του πληρώματος είναι ο στόχος του Fuller. Η γυναίκα πρωταγωνίστρια μάλλον θα είναι έγχρωμη, αλλά δε θα έχει το ρόλο του καπετάνιου όπως στο Voyager. Ο Fuller είπε πως θέλει να εξερευνήσει μια διαφορετική οπτική από αυτή που είχαμε συνηθίσει εδώ και 6 σειρές, όπου στο επίκεντρο βρισκόταν ο καπετάνιος.

Σαν δομή, το Discovery θα έχει κάθε επεισόδιο ως αυτόνομο με ένα γενικότερο story να τα συνδέει. Το timeline της σειράς θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια πριν από την πενταετή αποστολή του Captain Kirk και θα λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της σειράς Enterprise του Scott Bacula και του Star Trek: The Original Series. Να σημειώσουμε πως το Star Trek: Discovery θα ακολουθήσει το Prime universe και όχι το Kelvin universe των ταινιών.