Πως θα συνεχίσει το Narcos χωρίς τον Pablo Escobar;

Οι σεναριογράφοι ήδη σκέφτονται ένα μέλλον χωρίς τον Wagner Moura
02 Αυγούστου 2016 05:23
Πως θα συνεχίσει το Narcos χωρίς τον Pablo Escobar;

Εν όψει της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Narcos, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα shows του Netflix, συζητήθηκε από τον δημιουργό της σειράς, Jose Padilha, το μέλλον της σειράς, το οποίο αναπόφευκτα θα είναι χωρίς τον Wagner Moura και το "alter ego" του τον Pablo Escobar. Το τέλος του χαρακτήρα που υποδύεται με μαεστρία, έχει δοθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ίδια την ιστορία και επομένως το τέλος του είναι πολύ κοντά και θα το δούμε στη 2η σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε ένα Narcos χωρίς τον λατρεμένο του κοινού Pablo Escobar, όμως όπως τονίζει ο Padilha "το Narcos δεν έχει να κάνει με τον Escobar" -άλλωστε ο τίτλος της σειράς δεν είναι Pablo Escobar αλλά Narcos και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. 

Σε συνέντευξη του στο Deadline δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο Pablo Escobar τυχαίνει να είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε τη γιγαντιαία βιομηχανία της κοκαΐνης... Το σόου πραγματεύεται την κοκαΐνη. Έχει να κάνει με τους εμπόρους ναρκωτικών που πουλούν κοκαΐνη...Το γεγονός πως μπορούμε να έχουμε μια πιο ευρεία προοπτική και να μιλήσουμε για όλους αυτούς τους διαφορετικούς βαρόνους ναρκωτικών, μας επιτρέπει να δούμε από μια κριτική άποψη τις πολιτικές που η Αμερική και άλλες χώρες έχουν απέναντι στα ναρκωτικά, που είναι να σκοτώνουν την προμήθεια και να μην κάνουν τίποτα για τη ζήτηση...είναι μια επαναλαμβανόμενη υπόθεση.

Επίσης, υπήρξαν υπαινιγμοί πως θα υπάρξει μία τρίτη σεζόν που θα ακολουθεί την ιστορία του Cali cartel, τους διαδόχους του Escobar μετά τον θάνατο του, αρκεί όμως οι δημιουργοί να βρουν νέους πρωταγωνιστές για να γεμίσουν το κενό του Moura. 

Να θυμίσουμε πως η δεύτερη σεζόν του Narcos θα κάνει πρεμιέρα ολόκληρη στις 2 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Πείτε μας την άποψη σας για το μέλλον του Narcos στα σχόλια.