Το Life is Strange γίνεται live-action σειρά

Σε συνεργασία των Square Enix και Legendary Digital Studios
28 Ιουλίου 2016 13:08
Το Life is Strange γίνεται live-action σειρά

Η Square Enix ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Legendary Digital Studios και την εταιρία παραγωγής DJ2 Entertainment για την μεταφορά του Life is Strange στη μικρή οθόνη ως μια live-action digital σειρά. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος από τον VP του brand και European marketing της Square Enix, Jon Brooke, πως η σειρά θα δώσει σάρκα και οστά σε μια "νέα έκδοση της Arcadia Bay και του Blackwell Academy, μαζί με ένα πλούσιο καστ ρεαλιστικών, αυθεντικών χαρακτήρων και αξιομνημόνευτων γεγονότων." 

Να αναφέρουμε, ότι η Legendary Digital Studios είναι υπεύθυνη για την live-action/ CGI ταινία του Sonic The Hedgehog για το 2018, αλλά και για την σειρά ταινιών του Dead Rising, που προβάλλονται στο διαδικτυακό κανάλι Crackle και ομολογουμένως είναι κάτω των προσδοκιών ως παραγωγή. Τη δεδομένη στιγμή οι εταιρίες παραγωγής συναντώνται με τους υποψήφιους σεναριογράφους για τη σειρά του Life is Strange, οπότε γίνεται αντιληπτό πως απέχουμε πολύ ακόμη μέχρι να δούμε ένα δείγμα της. 

Το Life is Strange έχει βραβευτεί δεκάδες φορές και αποτελεί ένα επεισοδιακού-τύπου παιχνίδι με συγκλονιστική πλοκή, καλογραμμένους και πολύπλοκους χαρακτήρες, που οι λάτρεις των adventures και οι μυημένοι σε σειρές όπως το Twin Peaks, δεν πρέπει να παραλείψουν. Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο Chrysalis είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε και να ξεκινήσετε την time-traveling περιπέτεια της Max και της Chloe, η οποία αποτελείται από πέντε επεισόδια συνολικά.