Η 12η σεζόν του Supernatural θα επιστρέψει στις ρίζες της σειράς

Μάθαμε ποιος είναι ο νέος Lucifer της σειράς
25 Ιουλίου 2016 12:53
Η 12η σεζόν του Supernatural θα επιστρέψει στις ρίζες της σειράς

Για μια σειρά που θα κρατούσε μόλις 5 σεζόν, το Supernatural καλά κρατεί και είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την 12η σεζόν του show. Ο executive producer της σειράς Bob Singer, μιλώντας στο Variety, αποκάλυψε πως η 12 σεζόν της σειράς θα συγκρίνεται με τις πρώτες δύο, μιας και θα κάνει μια "back to basics" στροφή. Θα εστιάσει και πάλι στην οικογένεια και στο πως τα αδέρφια Winchesters αντιμετωπίζουν την επιστροφή της μητέρας τους, Mary Winchester, ύστερα από την πρώτη και τελευταία εμφάνιση της στον πιλότο της σειράς. 

Παρουσιάζεται μια αντίθεση που δεν είχαμε. Πως θα ταιριάξει στις ζωές τους; Για το μεγαλύτερο μέρος, ο μόνος τρόπος για να πιάσεις έναν από αυτούς ήταν είτε να τους αιχμαλωτίσεις ή να τους κάνεις να υποφέρουν, ενώ ο άλλος ήταν το τρέξιμο. Τώρα υπάρχει ένα τρίτο στοιχείο στην  φόρμουλα που θα κάνει τα αδέρφια πιο ευάλωτα. είπε ο Singer και συνέχισε με την παρακάτω φράση για τη Mary.

"Είναι ένας μύθος για αυτούς. Οι αναμνήσεις του Dean είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ενώ ο Sam δεν έχει καμία της. Έχει να κάνει με το χτίσιμο από την αρχή αυτής της σχέσης. Η Mary έχει πολλά κοινά με τους Sam και Dean, καθώς μεγάλωσε ως κυνηγός, όπως και αυτοί...Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει το δίδυμο με αυτή -είναι κάτι που βαθιά μέσα τους θέλουν, αλλά γνωρίζουν πως η οικογένεια μπορεί να αποτελέσει ευάλωτο σημείο."

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε πως ο νέος Lucifer στην επερχόμενη σεζόν του Supernatural θα είναι ο Rick Springfield, γνωστός rock star των 80's και πρώην αστέρας διάφορων σαπουνόπερων. Ο Lucifer λοιπόν μετά τον Mark Pellegrino, που συνηθίσαμε ως το πρόσωπο του, αναζητά νέο "vessel" και θα τον βρει στο πρόσωπο του Springfield. 

Η 12η σεζόν του Supernatural θα επιστρέψει στις 13 Οκτωβρίου στο κανάλι The CW.