Δείτε το teaser trailer του "Luke Cage" της Marvel

Ο Mike Colter διαλύει το Harlem με rap ρυθμούς
22 Ιουλίου 2016 13:41
Δείτε το teaser trailer του

Η Marvel και το Netflix έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer για το επερχόμενο Luke Cage, στα πλαίσια του San Diego Comic-Con 2016. Πρόκειται για μία εκ των πέντε Marvel σειρών που προβάλλει το Netflix και εστιάζει στον Luke Cage, που γνωρίσαμε στο Jessica Jones, ως τον εραστή και σύμμαχό της. Περιγράφεται επίσης, ως ένα σκοτεινό crime drama στο στύλ του The Wire, όπου ο ανθρωπος με το άθραυστο δέρμα, που τον υποδύεται ο Mike Colter, υπερασπίζεται το Harlem και αγωνίζεται ενάντια στο σκιώδες παρελθόν του. 

Μαζί του, συμπρωταγωνιστούν οι Mahershala Ali (The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 & 2) ως Cornell “Cottonmouth” Stokes, Alfre Woodard (State of Affairs) ως Mariah Dillard, Simone Missick (Ray Donovan) ως Misty Knight, Theo Rossi (Sons of Anarchy) ως Shades και η Rosario Dawson στον ρόλο της νοσοκόμας, Claire Temple, από τα Daredevil και Jessica Jones. 

Το trailer που έκανε ντεμπούτο στο φετινό SDCC ντύνεται μουσικά με το "Shimmy Shimmy Ya ft. ODB" των Wu-Tang και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Το Luke Cage θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.