Έρχεται το οριστικό τέλος του Big Bang Theory στη 10η σεζόν;

Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος της σειράς Steve Molaro
06 Ιουνίου 2016 06:01
Έρχεται το οριστικό τέλος του Big Bang Theory στη 10η σεζόν;

Η λατρεμένη παρέα των Sheldon, Leonard, Raj, Howard, Amy, Penny και Bernadette φαίνεται πως θα μας αποχαιρετήσει μια και καλή σχετικά σύντομα, αν τα λόγια του υπεύθυνου του show, Steve Molaro, αποδειχθούν αλήθεια. Ο Molaro, ερωτήθηκε από το The Hollywood Reporter αν το The Big Bang Theory θα τελειώσει στην 10η σεζόν και απάντησε ως εξής:

Νομίζω πως ναι. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον ή εκ μέρους του καστ ή σε ποια φάση θα βρισκόμαστε τότε όμως υπάρχει και μια πιθανότητα να πάει παραπάνω. Η πραγματικότητα λέει πως πιθανώς η δέκατη σεζόν να είναι και το τέλος της. Η πραγματική απάντηση είναι πως δεν ξέρω και το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πηγαίνουμε επεισόδιο-επεισόδιο και να κάνουμε το κάθε ένα το καλύτερο που μπορούμε.

Για την ιστορία, το Big Bang Thery παραμένει η Νο 1. κωμωδία στην αμερικάνικη τηλεόραση στις ηλικίες 18-49. Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, πως ήδη το CBS έχει ανακοινώσει την 10η σεζόν του Big Bang Theory, που θα προβληθεί τη σεζόν 2016-17.

Εσείς θέλετε να συνεχιστεί η σειρά και για 11η σεζόν ή θα θέλατε του χρόνου να μας πει η αγαπημένη παρέα των επιστημόνων το οριστικό αντίο;