Ο Ewan McGregor στην τρίτη σεζόν του Fargo

Αναλαμβάνει δύο ρόλους
22 Μαΐου 2016 08:30
Ο Ewan McGregor στην τρίτη σεζόν του Fargo

Ο Ewan McGregor πέρασε από το casting της τρίτης σεζόν του Fargo, όχι για έναν αλλά για δύο ρόλους. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα αναλάβει τους ρόλους των Emmit Stussy και Ray Stussy, δύο αδερφών οι οποίοι περιγράφονται ως:

Ο Emmit Stussy είναι ο βασιλιάς των πάρκινγκ στη Minnesota. Ένας όμορφος, αυτοδημιούργητος, μεγιστάνας των ακινήτων και οικογενειάρχης, ο Emmit βλέπει τον εαυτό του ως την επιτομή του American success story. Ο ελαφρώς νεότερος αδερφός του, Ray Stussy από την άλλη, είναι λιγότερο επιτυχημένη ιστορία. Σχεδόν καραφλός, κοιλαράς, ο Ray είναι ο τύπος που έφτασε στο απόγειό του στο Λύκειο. Τώρα ως αξιωματικός επιτήρησης, ο Ray νιώθει το βάρος της ζωής του στους ώμους του και κατηγορεί τον αδερφό του, Emmit, για τις ατυχίες του.

Ο παραγωγός της σειράς Noah Hawley αποκάλυψε πως αυτή η σεζόν θα λάβει χώρα τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, στο 2010. Επίσης θα υπάρξει επιστροφή κάποιου χαρακτήρα από την πρώτη σεζόν, δεν υπάρχουν όμως περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού. Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Fargo θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ η σειρά θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο FX της Fox το 2017.