Το Game of Thrones και η Ισπανία

Μαγευτικά τοπία και πρόθυμοι άνθρωποι
14 Απριλίου 2016 08:11
Το Game of Thrones και η Ισπανία

Η Ισπανία είναι μία από τις κύριες χώρες των γυρισμάτων του Game of Thrones. Ανάμεσα στη Βόρειο Ιρλανδία, την Κροατία, τη Μάλτα, το Μαρόκο και την Ισλανδία, αυτό που κάνει ξεχωριστή την Ισπανία είναι η πλούσια φυσική της ομορφιά και η προθυμία και η αγάπη των Ισπανών για το show. Το Dorne, η έδρα του οίκου Martell, η αρένα του Meereen, η γέφυρα του Volantis, η Oldtown και μερικά μέρη του Braavos (εκτός της Κροατίας) είναι όλα μέρη της Ισπανίας που επιμελήθηκε το τεχνικό τμήμα του Game of Thrones.

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν έλαβαν χώρα σε Girona, Bardenas Reales, Zafra Castle, Peniscola και Almeria. Στην Bardenas Reales της Navarre θα δούμε τη θάλασσα των Dothraki και στην Peniscola της Castellon μερικά μέρη του Meereen. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Castillo de Zafra της Guadalajara, στο οποίο θα δούμε το Tower of Joy τοποθετημένο στα Κόκκινα Βουνά του Dorne. H Almeria της Ανδαλουσίας θα μας προσφέρει μια μοναδική ματιά στη Vaes Dothrak.

Οι ηθοποιοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα τοπία της Ισπανίας, δεν παραλείπουν όμως να αναφερθούν και στους ανθρώπους της, οι οποίοι αγαπούν τη σειρά και προσφέρουν όπως μπορούν για το τελικό αποτέλεσμα.