Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για το Iron Fist του Netflix

O "Ser Loras Tyrell" θα ενσαρκώσει τον ήρωα της Marvel
26 Φεβρουαρίου 2016 03:37
Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για το Iron Fist του Netflix

Τον ρόλο του Iron Fist εξασφάλισε ο Βρετανός ηθοποιός Finn Jones στην ομώνυμη σειρά του Netflix, σύμφωνα με το Entertainment Weekly. Γνωστός από τον ρόλο του ως "Ser Loras Tyrell" στη σειρά Game of Thrones, ο 27χρονος ηθοποιός βρήκε τον επόμενο μεγάλο σταθμό στη καριέρα του και δεδομένου πως πρόκειται για την τέταρτη σειρά της Marvel σε συνεργασία με το Netflix, πρόκειται όντως για μία σημαντική εξέλιξη για τον Finn Jones. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την επίσημη σύνοψη της πλοκής του Iron Fist:

"Επιστρέφοντας από την Νέα Υόρκη αφού αγνοούνταν για χρόνια, ο Daniel Rand πολεμά το εγκληματικό στοιχείο που διαφθείρει την πόλη της Νέας Υόρκης με την εκπληκτική kung fu μαεστρία του και την ικανότητα να επικαλεστεί την απίστευτη δύναμη της φλογερής σιδερένιας γροθιάς.

Πρόκειται για την τρίτη εκ των τεσσάρων σειρών της συνεργασίας Marvel-Netflix (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist), η οποία θα οδηγήσει στην ένωση των τεσσάρων ηρώων για τον σχηματισμό των The Defenders και της ομώνυμης σειράς.