O Brad Pitt πρωταγωνιστής στο prequel του Sons of Anarchy;

Φήμες τον θέλουν να υποδύεται τον πατέρα του Jax Teller
18 Φεβρουαρίου 2016 06:30
O Brad Pitt πρωταγωνιστής στο prequel του Sons of Anarchy;

Είναι γνωστό πως θα υπάρξει spinoff σειρά βασισμένη στο υπέρεπιτυχημένο Sons of Anarchy του AMC και το οποίο θα εστιάζει στους Mayans, την αντίπαλη συμμορία της SAMCRO. Παράλληλα όμως ο δημιουργός της σειράς, Kurt Sutter, έχει στα σκαριά και ένα δεύτερο project, αυτό της prequel σειράς των Sons, όπου θα βασίζεται στους First 9, δηλαδή τα ιδρυτικά μέλη και φυσικά τον πατέρα του Jax Teller. Νέες φήμες γύρω από το project θέλουν τον πασίγνωστο Brad Pitt να υποδύεται τον πατέρα του Jax Teller, τον John, που ίδρυσε τη SAMCRO. 

O Charlie Hunnam που υποδύθηκε τον Jax για επτά σεζόν, σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Brad Pitt να υποδύεται τον πατέρα του, John Teller, λέγοντας: "Ο Kurt προσπαθεί να το επισπεύσει. Διαβάσατε το δημοσίευμα που θέλει τον Brad Pitt να παίζει πιθανώς τον μπαμπά μου; O Brad Pitt ως John Teller. Πόσο τέλειο θα ήταν;"

Σχολίασε επίσης για την πιθανότητα να συμβεί το πολυπόθητο prequel του SoΑ: "Δεν είμαι σίγουρος αν θα συμβεί όμως, έχει ένα άλλο show που δουλεύει. Δεν ξέρω αν με χρειάζεται ως πρωταγωνιστή σε αυτό επίσης." 

Παλαιότερα, o Sutter είχε εξηγήσει πως το prequel θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και θα απαρτίζεται από 10-12 επεισόδια όντας "limited series".