Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν του One Piece!

Ξεκίνησε η παραγωγή της επιτυχημένης σειράς
02 Ιουλίου 2024 19:47
Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν του One Piece!

Το Netflix έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα να μοιραστεί με τους fans του One Piece! Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε και επίσημα ότι η παραγωγή για την 2η σεζόν της live-action σειράς μόλις ξεκίνησε!

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, όπου εκεί αποκάλυψε ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς ενώθηκαν ξανά για την πολυπόθητη 2η σεζόν για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά, αφού βλέπουμε τους ηθοποιούς να «φιλιούνται αγκαλιάζονται» στο γνωστό πλέον κατάστρωμα του Going Merry.

Ακολουθεί το βίντεο και οι δηλώσεις του Netflix:

Συμβαίνει, Nakama! Οι Straw Hats μας επανενώθηκαν για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επιτυχημένης περιπέτειάς τους στην 2η σεζόν του One Piece! Το ταξίδι μας ξεκινάει από το κατάστρωμα του Going Merry με τους Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Gibson και Taz Skylar!

Πρόσφατα μάθαμε ότι θα δείτε και πολλά νέα πρόσωπα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ και εδώ. Να αναφέρουμε ότι το Netflix δεν σκοπεύει απλώς να γυρίσει και να παραδώσει μόνο την 2η σεζόν, μιας και τα γυρίσματα του 3ου κύκλου θα διεξαχθούν διαδοχικά, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ τους.

Η 2η σεζόν του One Piece αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2025 μέσα από το Netflix.