Cobra Kai 6η σεζόν: Όλοι ετοιμάζονται για το Μουντιάλ του καράτε στο πρώτο trailer!

Η ώρα να επιστρέψουμε στα dojo κοντεύει!
01 Ιουλίου 2024 22:15
Cobra Kai 6η σεζόν: Όλοι ετοιμάζονται για το Μουντιάλ του καράτε στο πρώτο trailer!

Το Netflix τήρησε το ραντεβού του μετά το teaser της πρώτης αφίσας και κυκλοφόρησε το πρώτο κανονικό trailer για την 6η σεζόν του Cobra Kai και πιο συγκεκριμένα αυτό για το Μέρος 1ο, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. 

Και γιατί το πρώτο μέρος; Γιατί στις 18 Ιουλίου θα κάνουν πρεμιέρα τα πρώτα πέντε επεισόδιο του 6ου και τελευταίου κύκλου, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο μέρη, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου 2024 και το τρίτο και τελευταίο εντός του 2025. 

Όλα δείχνουν να συγκλίνουν σε ένα επικό, καταιγιστικό και ανατρεπτικό φινάλε, καθώς μετά την εξάλειψη της Cobra Kai από τo Valley, τα ενωμένα Dojo των Eagle Fang και Miyago Do αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη πρόκληση που είχαν ποτέ: το Sekai Taikai. Ή αλλιώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές να προπονούνται για το... Μουντιάλ του καράτε, χωρίς να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν εκεί, ενώ στον αντίποδα ο John Kreese επιστρέφει σαν άλλος... "Palpatine" και ετοιμάζει την μεγάλη του αντεπίθεση καθώς προπονεί μια νέα γενιά Cobra Kai μαθητευόμενων, μαζί με την Kim. 

Η προετοιμασία τους δε θα είναι και τόσο ομαλή όπως θα δείτε αλλά σίγουρα μοιάζουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να πάνε στο επόμενο επίπεδο, αν και μερικά μυστικά του παρελθόντος φαίνεται ότι θα απασχολήσουν για ακόμη μια σεζόν τόσο τον LaRusso όσο και τον Lawrence και τα οποία φύλαγε ο αείμνηστος Mr. Miyagi. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην 6η σεζόν θα επιστρέψουν σαφώς οι: William Zabka, Ralph Macchio, Tanner Buchanan, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Martin Kove, Peyton List, Thomas Ian Griffith, Yuji Okumoto, Paul Walter Hauser και Elisabeth Shue.

Οι συντελεστές πάντως υπόσχονται να παραδώσουν την καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο badass σεζόν του Cobra Kai.

Η 6η σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινήσει να προβάλλεται με το Part 1 στις 18 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν το Part 2 αργότερα στις 28 Νοεμβρίου και το Part 3 εντός του 2025.