Cobra Kai: Με εκπλήξεις η πρώτη αφίσα της 6ης και τελευταίας σεζόν!

Μάθαμε επίσης πότε θα δούμε το πρώτο trailer του “Part 1“
28 Ιουνίου 2024 23:53
Cobra Kai: Με εκπλήξεις η πρώτη αφίσα της 6ης και τελευταίας σεζόν!

To Cobra Kai ετοιμάζεται να ρίξει φινάλε με μια πολύ δυνατή "καρατιά" καθώς το Netflix χώρισε σε τρία μέρη -πρωτοφανής τρόπος διανομής για την streaming υπηρεσία- την 6η και τελευταία του σεζόν που θα παιχτούν εντός του 2024 και του 2025. 

Τώρα, το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη teaser αφίσα της 6ης σεζόν, η οποία αν και κινείται στο κλασικό μοτίβο των προηγούμενων σεζόν με το ανσάμπλ-δέντρο χαρακτήρων κρύβει μια έκπληξη. Αυτή η έκπληξη είναι το διαφορετικό look του Miguel (Xolo Mariduena) που θα φιγουράρει στο φινάλε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στην αφίσα. 

Παράλληλα, το Netflix προετοιμάζει για την έλευση του πρώτου trailer του Part 1 της 6ης σεζόν του Cobra Kai, ύστερα από ένα teaser που είχε δημοσιεύσει όταν ανακοινώθηκε ότι θα χωριστεί σε ένα τριμερές μεγάλο event. Την Δευτέρα 1 Ιουλίου λοιπόν κρατηθείτε στις θέσεις σας για την πρώτη χορταστική ματιά στον 6ο κύκλο.

Μέσα από τα social media της σειράς Cobra Kai δημοσιεύθηκε επίσης πριν μερικές μέρες ένα promo βίντεο του χαρακτήρα του Robby, γιου του Johnny Lawrence, όπου παρουσιάζεται σαν τα pre-fight teasers διοργανώσεων όπως το UFC και αφορά φυσικά το Παγκόσμιο Τουρνουά Καράτε (Sekai Tekai) που θα συμμετέχουν τα Dojo των Eagle Fang και Miyagi Do. 

Παρόμοια βίντεο κυκλοφόρησαν και για τον LaRusso, αλλά και τους Hawk, Samantha και Kenny. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην 6η σεζόν θα επιστρέψουν σαφώς οι: William Zabka, Ralph Macchio, Tanner Buchanan, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Yuji Okumoto, Tamlyn Tomita και Elisabeth Shue.

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινούσαν κανονικά τον Μάιο του 2023 αλλά λόγω της απεργίας των WGA και SAG-AFTRA στο Χόλιγουντ καθυστέρησαν, μαζί με δεκάδες άλλες παραγωγές. Οι συντελεστές πάντως υπόσχονται να παραδώσουν την καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο badass σεζόν του Cobra Kai.

 

Η 6η σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινήσει να προβάλλεται με το Part 1 στις 18 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν το Part 2 αργότερα εντός του 2024 και το Part 3 εντός του 2025.