Tulsa King: Trailer και ημερομηνία για την 2η σεζόν με έναν Sylvester Stallone έτοιμο για όλα

Έρχεται μετά το καλοκαίρι στο Paramount+
28 Ιουνίου 2024 13:45
Tulsa King: Trailer και ημερομηνία για την 2η σεζόν με έναν Sylvester Stallone έτοιμο για όλα

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της 1ης σεζόν, το Tulsa King του Taylor Sheridan με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone πρόκειται να επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Και για να το γιορτάσει, το Paramount+ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer και παράλληλα αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου για τις ΗΠΑ, ενώ μία μέρα μετά θα παίξει στις άλλες χώρες.

Η σειρά καθυστέρησε αρκετά γιατί πέρασε από διάφορα δημιουργικά σκαμπανεβάσματα, καθώς ο σεναριογράφος και παραγωγός, Terence Winter, απολύθηκε από το project, ενώ αρκετό καιρό αργότερα ο Sheridan και η Paramount τον πήραν ξανά πίσω για τη 2η σεζόν.

Στη δεύτερη σεζόν, ο Dwight (Stallone) και το πλήρωμά του συνεχίζουν να χτίζουν και να υπερασπίζονται την αυξανόμενη αυτοκρατορία τους στην Tulsa, αλλά μόλις παίρνουν τον προσανατολισμό τους, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι οι μόνοι που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Παράλληλα, ο χαρακτήρας του Stallone έχει δύο ακόμη δουλειές να κάνει στη Νέα Υόρκη.

Το Tulsa King ακολουθεί τον Dwaight "General" Manfredi του Stallone, καθώς αποφυλακίζεται ύστερα από 25 χρόνια έχοντας εξοριστεί από το αφεντικό του στην Οκλαχόμα για να δημιουργήσει στην Τούλσα τη νέα του μπίζνα. Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του είναι καχύποπτη εναντίον του, ο Dwight φτιάχνει σιγά-σιγά μία ομάδα με απίθανους χαρακτήρες για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο μπορεί να είναι ένας άλλος πλανήτης.

Ο Max Casella (The Tender Bar) υποδύεται στην 1η σεζόν τον Armand Truisi, έναν φιλόδοξο εγκληματία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της οικογένειας Invernizzi. Ο Domenick Lombardozzi (Billions) έπαιξε τον Charles "Chickie" Invernizzi, το αφεντικό και αρχηγό της οικογένειας Invernizzi, ενώ στο cast συμμετέχουν και οι Vincent Piazza (Boardwalk Empire) και Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel).

Η 2η σεζόν του Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ αυτόν τον Σεπτέμβριο.