Το trailer του Batman: Caped Crusader είναι εδώ με ένα Gotham City μέσα στη διαφθορά!

Θα παίξει τον Αύγουστο στο Prime Video
27 Ιουνίου 2024 16:58
Το trailer του Batman: Caped Crusader είναι εδώ με ένα Gotham City μέσα στη διαφθορά!

Η DC σε συνεργασία με το Prime Video της Amazon έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Batman: Caped Crusader, το ολοκαίνουργιο animated σόου του χαρακτήρα που θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο. Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες με τον Σκοτεινό Ιππότη και με ένα Gotham City που είναι βαθιά μέσα στο έγκλημα.

Η 1η σεζόν του σόου έχει κλειδώσει στα 10 επεισόδια και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την 1η του Αυγούστου. Το Batman: Caped Crusader θα καλωσορίσει τους θεατές σε ένα Gotham City που είναι γεμάτο με διαφθορά, όπου οι περισσότεροι ζουν στην παρανομία. Έτσι, ο δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne μεταμορφώνεται στον Σκοτεινό Ιππότη, Batman, για να λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης του.

Ο Hamish Linklater θα δώσει τη φωνή του στον Batman/Bruce Wayne, ενώ το cast πλαισιώνεται και από τους Christina Ricci, Jamie Chung,  Diedrich Bader, Minnie Driver, Mckenna Grace, Eric Morgan Stuart, Michelle C. Bonilla, Krystal Joy Brown, John DiMaggio, Paul Scheer, Reid Scott, Tom Kenny, Jason Watkins, Gary Anthony Williams, Dan Donohue, David Krumholtz, Haley Joel Osment και Toby Stephens.

Ακούστε τη νέα φωνή του Batman από την ολοκαίνουργια σειρά Batman: Caped Crusader (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bruce Timm επιστρέφει για τον Batman, ενώ στο επιτελείο βρίσκεται και ο J.J. Abrams, αλλά και ο Matt Reeves που μας χάρισε πρόσφατα τη νέα live-action ταινία του χαρακτήρα με τον Robert Pattinson. Ο αείμνηστος και θρυλικός Kevin Conroy, έδωσε τελευταία φορά τη φωνή του στον Batman στο επερχόμενο Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part 3.

Όλα τα επεισόδια του Batman: Caped Crusader θα παίζουν στο Prime Video από την 1η του Αυγούστου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.