Έρχεται νέα σειρά με τους δύο πρωταγωνιστές του Prison Break

Θα παίξουν στο Snatchback
26 Ιουνίου 2024 13:28
Έρχεται νέα σειρά με τους δύο πρωταγωνιστές του Prison Break

Δύο πολλοί γνωστοί χαρακτήρες του Prison Break ετοιμάζονται για να παίξουν σε μία ολοκαίνουργια σειρά παραγωγής Universal TV. Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε ότι ο Dominic Purcell και ο Wentworth Miller θα σμίξουν και πάλι στη δραματική σειρά Snatchback.

Τα «αδέρφια» του Prison Break θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ολοκαίνουργια σειρά, με τον Scott Rosenbaum να αναλαμβάνει το ρόλο του σεναριογράφου, αλλά και του εξωτερικού παραγωγού, με τον Purcell να βρίσκεται και εκείνος στην παραγωγή του σόου, μαζί με τους Tish Cyrus-Purcell και Dannah Axelrod.

Οι πληροφορίες λένε μέχρι στιγμής ότι το Snatchback εμπνέεται από τη ζωή ενός ανθρώπου που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ως «intelligence officer». Η σειρά ακολουθεί μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα από μυστικούς πράκτορες που ανακτούν ομήρους από όλο τον κόσμο, από εξωτικές και αρκετά επικίνδυνες τοποθεσίες του πλανήτη.

Οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν τους Lincoln Burrows και Michael Scofield στο Prison Break, ενώ μετά ακολούθησε το The Final Break, μία ταινία, αλλά και η πρόσφατη 5η σεζόν της σειράς που προβλήθηκε στο FOX το 2017.

Επίσης, οι δυο τους βρέθηκαν και στο Arrowverse της DC, στα "The Flash" και "Legends of Tomorrow" με τον Miller να υποδύεται τον Leonard Snart γνωστό και ως Captain Cold και ο Purcell τον Mick Rory γνωστό και ως Heat Wave.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: