Ακούστε τη νέα φωνή του Batman από την ολοκαίνουργια σειρά Batman: Caped Crusader (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τη δείτε σύντομα στο Prime Video
20 Ιουνίου 2024 22:56
Ακούστε τη νέα φωνή του Batman από την ολοκαίνουργια σειρά Batman: Caped Crusader (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις μάθαμε ολόκληρο το cast για το Batman: Caped Crusader, το οποίο θα δείτε σύντομα στο Prime Video της Amazon. Η εταιρία αποκάλυψε ότι ο δικός της Σκοτεινός Ιππότης θα είναι ο Hamish Linklater (Midnight Mass).

Ο ηθοποιός δανείζει τη φωνή του στον Batman/Bruce Wayne για τη νέα εποχή των animated Batman που ξεκινάει από το Prime Video. Η Amazon ανακοίνωσε ολόκληρο το cast της σειράς και έτσι εκτός από τον Linklater, θα ακούσετε και τις φωνές των Christina Ricci (Yellowjackets) ως Catwoman/Selina Kyle, Jamie Chung (Stone Cold Fox) ως Harley Quinn/Dr. Harleen Quinzel, Diedrich Bader (Harley Quinn) ως Harvey Dent/Two-Face, Minnie Driver και Mckenna Grace.

Η 1η σεζόν του σόου έχει κλειδώσει στα 10 επεισόδια και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την 1η του Αυγούστου. Αν τα πάει καλά σε τηλεθέαση, η εταιρία πιθανώς θα την ανανεώσει και για 2η σεζόν. Όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου θα είναι διαθέσιμα μονομιάς.

Το Batman: Caped Crusader θα καλωσορίσει τους θεατές σε ένα Gotham City που είναι γεμάτο με εγκλήματα και διαφθορά, όπου οι περισσότεροι ζουν στην παρανομία. Έτσι, ο δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne μεταμορφώνεται στον Σκοτεινό Ιππότη, Batman, για να λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης του.

Ακούστε το νέο Batman στο πρώτο σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε:

Ο Bruce Timm επιστρέφει για τον Batman, ενώ στο επιτελείο βρίσκεται και ο J.J. Abrams, αλλά και ο Matt Reeves που μας χάρισε πρόσφατα τη νέα live-action ταινία του χαρακτήρα με τον Robert Pattinson. Ο αείμνηστος και θρυλικός Kevin Conroy, έδωσε τελευταία φορά τη φωνή του στον Batman στο επερχόμενο Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part 3.

Όλα τα επεισόδια του Batman: Caped Crusader θα παίζουν στο Prime Video από την 1η του Αυγούστου.