Το Elite του Netflix τελειώνει και μάθαμε πότε θα έρθει η τελευταία σεζόν

Έφτασε και το νέο φωτογραφικό υλικό
15 Ιουνίου 2024 12:39
Το Elite του Netflix τελειώνει και μάθαμε πότε θα έρθει η τελευταία σεζόν

Το Netflix αποκάλυψε ότι το Elite (Ελίτ), μία από τις πιο λατρεμένες και επιτυχημένες Ισπανικές τηλεοπτικές σειρές του, θα ρίξει αυλαία μέσα στον Ιούλιο. Ναι, «σχολείο τέλος» μάς λέει η υπηρεσία στο Instagram, καθώς δημοσίευσε ορισμένες νέες εικόνες από την 8η και τελευταία σεζόν.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Elite έκανε πρεμιέρα το 2018 στο Netflix σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση, ειδικά στις πρώτες σεζόν του. Έτσι, η streaming υπηρεσία ανέβασε 9 νέες φωτογραφίες για να πάρετε μια μικρή γεύση από την 8η σεζόν, η οποία όπως αποκαλύφθηκε θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Σχολείο τέλος. Η τελευταία 8η σεζόν του Ελίτ έρχεται στις 26 Ιουλίου στο Netflix.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δημιουργοί της σειράς είναι οι Carlos Montero και Jaime Vaca. Ο προηγούμενος κύκλος του Elite είχε πολλά νέα πρόσωπα τα οποία μάλλον θα επιστρέψουν όλα στη συνέχεια. Τα πρόσωπα της 8ης σεζόν είναι: Omar Ayuso, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al Saidi, Ander Puig, Carmen Arrufat, Mina el Hammani, Iván Mendes, Maribel Verdú, Ane Rot, Nuno Gallego, Alexandra Pino και Mario Ermito.

Δυστυχώς, όμως, το Netflix δεν έχει αποκαλύψει σχεδόν τίποτα νεότερο για τον 8ο και τελευταίο κύκλο, αλλά έχουμε ένα πολύ σύντομο teaser trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.