The Walking Dead: Πέθανε ο λατρεμένος σκύλος του Daryl - Το μήνυμα του ηθοποιού

Έφυγε από τη ζωή το λατρεμένο τετράποδο-ηθοποιός της σειράς
14 Ιουνίου 2024 20:18
The Walking Dead: Πέθανε ο λατρεμένος σκύλος του Daryl - Το μήνυμα του ηθοποιού

Απεβίωσε ο αξιαγάπητος σκύλος του The Walking Dead, τον οποίο ο χαρακτήρας του Daryl είχε συνεχώς δίπλα του, όπως ανακοίνωσαν τα επίσημα social media της σειράς του AMC. Σε ειδική ανάρτηση του The Walking Dead στο Χ, το συνεργείο και οι συντελεστές της post-apocalyptic σειράς αποχαιρέτησαν τον "Seven", όπως ονομαζόταν ο τετράποδος ηθοποιός της σειράς, με τη λεζάντα να γράφει "Αναπαύσου εν ειρήνη, Σέβεν. Το καλύτερο παιδί του The Walking Dead". 

Το λατρεμένο τετράποδο όλων στο πλατό του The Walking Dead αποχαιρέτησε ο Norman Reedus που υποδύεται τον Ντάριλ μέσα από μερικά συγκινητικά Stories που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, τα οποία συνόδευσε με φωτογραφίες από όλα αυτά τα χρόνια γυρισμάτων, γράφοντας: "Θα μου λείψεις, Seven. Ήσουν ο καλύτερος τηλεοπτικός φιλαράκος που είχα ποτέ". 

Για την ιστορία, ο Norman Reedus ήταν ο λόγος που προστέθηκε ο τετράποδος ηθοποιός στο cast του TWD καθώς ζήτησε να έχει ο χαρακτήρας του έναν σκύλο για σύντροφο. Αυτό συνέβη στην 9η σεζόν του The Walking Dead, όταν η πρώτη ιδιοκτήτρια και φλερτ του Daryl, η Leah, τον άφησε πίσω της με αποτέλεσμα να τον υιοθετήσει στη σειρά και να κυκλοφορούν μαζί από τη 10η σεζόν και έπειτα. Τον Σέβεν στη σειρά τον αποκαλούσαν απλά "Σκύλο" (Dog) και κατάφερε να ζήσει μέχρι και το τελευταίο επεισοδίο του TWD που προβλήθηκε το 2022. Εκεί όπου ο Ντάριλ τον είδε τελευταία φορά όταν έφυγε για να ψάξει τον Rick (Andrew Lincoln) και τη Michonne (Danai Gurrira), αφήνοντάς τον μαζί με την Judith (Cailey Fleming) για να τον προσέχει. 

Τα συλληπητήρια και την αγάπη τους για τον Seven έδειξαν οι Lynn Collins, που υποδυόταν την Leah και ο Khary Payton που έπαιζε τον Ezekiel, καθώς και η Sabrina Gennarino (Tamiel) και η Yvette Nicole Brown που ήταν και ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής Talking Dead, καθώς και η τελευταία showrunner του The Walking Dead, η Angela Kang, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση γράφοντας "RIP Seven". 

Δείτε μερικές εικόνες του Seven από την θητεία του στο The Walking Dead: