ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε τι θα γίνει με τον αγώνα Mike Tyson vs Jake Paul του Netflix

Δεν ακυρώθηκε – Κλείδωσε η νέα ημερομηνία
07 Ιουνίου 2024 17:19
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε τι θα γίνει με τον αγώνα Mike Tyson vs Jake Paul του Netflix

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως ο άκρως αναμενόμενος αγώνας του θρυλικού Mike Tyson κόντρα στον YouTuber Jake Paul χρειάστηκε να αναβληθεί εκτάκτως, αφού ο Tyson δεν μπορούσε να συνεχίσει τις προπονήσεις εξαιτίας ενός θέματος υγείας.

Από τότε οι φήμες οργίαζαν, με πολλούς να εικάζουν ότι ο αγώνας ενδέχεται μέχρι και να ακυρωθεί. Τώρα, έχουμε πλέον επίσημη ανακοίνωση για τη μοίρα της πολυσυζητημένης αναμέτρησης.

Ο αγώνας Mike Tyson vs Jake Paul του Netflix θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά σε νέα ημερομηνία. Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 20 Ιουλίου, ο αγώνας μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Ο χώρος δε θα αλλάξει, μιας και το event αναμένεται να λάβει χώρα στο στάδιο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας. Όλοι οι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον, αφού η εκδήλωση είναι μια συνεργασία μεταξύ του Netflix και της  Most Valuable Promotions του Pual.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Τι είχε πάθει ο Mike Tyson και άλλαξε ημερομηνία ο αγώνας;

Η πρώτη ένδειξη πως ο Tyson αντιμετώπιζε κάποιο θέμα ήρθε στις 26 Μαΐου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης που ένιωσε αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών «έπαθε ναυτία και ζαλάδα λόγω έξαρσης έλκους 30 λεπτά πριν από την προσγείωση» την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του.

Εξαιτίας αυτής της πάθησης του πεπτικού συστήματος, ο αγώνας με τον Jake Paul αναβλήθηκε για το Νοέμβριο, αφού οι γιατροί απαγόρευσαν στον Tyson τις προπονήσεις για ένα διάστημα.

Το background του Mike Tyson και του Jake Paul:

Για την ιστορία, ο 57 ετών Mike Tyson ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σπουδαιότερους και πιο επικίνδυνους πυγμάχους όλων των εποχών, έχει ρεκόρ 50-6 με 44 νοκ άουτ. Ο Tyson έγινε ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όλων των εποχών σε ηλικία 20 ετών και κυριάρχησε στην κατηγορία για χρόνια με την εκρηκτική του δύναμη και το επιθετικό του στυλ. Αποσύρθηκε από την πυγμαχία το 2005, αλλά επέστρεψε το 2020 με έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του Roy Jones Jr., ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Από την άλλη, ο Jake Paul, ο οποίος έχει ρεκόρ 9-1 με 6 νοκ-άουτ, έχει κάνει θραύση στον κόσμο της πυγμαχίας τελευταία, κυρίως όμως με αμφιλεγόμενους αγώνες εναντίον διασημοτήτων και αθλητών. Πρόσφατα νίκησε με νοκ άουτ τους Ryan Bourland και Andre August, αμφότερους επαγγελματίες πυγμάχους και νικητές Golden Glove. Ο Paul έχει προκαλέσει και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Conor McGregor και ο Canelo Alvarez, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει αποδεχτεί.

Προφανώς, ο αγώνας μεταξύ του Paul και του Tyson αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα στην ιστορία της πυγμαχίας, καθώς θα φέρει αντιμέτωπο έναν νεαρό αθλητή από τον κόσμο των social media με έναν θρύλο του χώρου που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία.