Netflix: Ποιες ταινίες και σειρές παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα;

Δείτε τα charts
05 Ιουνίου 2024 09:14
Netflix: Ποιες ταινίες και σειρές παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα;

Το Netflix προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, με ολοκαίνουργιες και παλιότερες σειρές, καθώς και με φρέσκιες ή ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Τα charts αλλάζουν συχνά και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε το περιεχόμενο που παίζει σήμερα περισσότερο στην Ελλάδα.

Ας ξεκινήσουμε από το top 10 των σειρών, όπου εδώ συναντάμε το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο για ακόμη μια εβδομάδα παραμένει στην κορυφή στη χώρα μας. Η 2η σεζόν που έγινε διαθέσιμη πριν από μερικές ημέρες τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ελληνικό Netflix, ενώ τη 2η θέση έχει το Raising Voices, με το ολοκαίνουργιο Eric να είναι 3ο. Την πεντάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές κλείνουν τα Geek Girl και Bridgerton.

Το Jurassic World Chaos Theory έχει την 6η θέση, το Dancing for the Devil την 7η, ενώ στις τελευταίες θέσεις συναντάμε τα The Life you Wanted, Baby Reindeer και New Amsterdam.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Maestro
  2. Raising Voices
  3. Eric
  4. Geek Girl
  5. Bridgerton
  6. Jurassic World Chaos Theory
  7. Dancing for the Devil
  8. The Life you Wanted
  9. Baby Reindeer
  10. New Amsterdam

Όσον αφορά τα charts των ταινιών, το Colors of Evil Red, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην υπηρεσία έχει και την 1η θέση, ενώ ακριβώς μετά συναντάμε το Godzilla Minus One, μια πρόσφατη ταινία του εμβληματικού τέρατος που τα πήγε εξαιρετικά όταν έφτασε στους κινηματογράφους. Την πεντάδα κλείνουν τα Real Steel, Minions: The Rise of Gru και Atlas.

Το The Batman με τον Robert Pattinson βρίσκεται ακόμη στο top 10 και έχει την 6η θέση, το Safe House έχει την 7η και η δεκάδα κλείνει με τα Shooting Stars, Ice Age 5 και Ice Age 3 αντίστοιχα.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Colors of Evil Red
  2. Godzilla Minus One
  3. Real Steel
  4. Minions: The Rise of Gru
  5. Atlas
  6. The Batman
  7. Safe House
  8. Shooting Stars
  9. Ice Age 5
  10. Ice Age 3

Εσείς ποιες σειρές και ταινίες είδατε στο Netflix; Πείτε μας στα σχόλια!