Στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά του Hostel

Πόσοι θυμάστε τις ταινίες;
04 Ιουνίου 2024 23:51
Στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά του Hostel

Θυμάστε τις ταινίες Hostel που είχαν γίνει viral πριν από αρκετά χρόνια για το ιδιαίτερο στιλ τους; Όπως όλα δείχνουν, το franchise θα επιστρέψει, αλλά όχι στους κινηματογράφους, αλλά στη μικρή οθόνη.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο αναφέρει ότι ο Paul Giamatti έχει υπογράψει για να παίξει στην τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν που δημιούργησε ο Eli Roth. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το Fifth Studio, την ομάδα πίσω από την πασίγνωστη σειρά, Severance.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό ποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή streaming πλατφόρμα θα αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς, οπότε δε γνωρίζουμε που θα προβληθεί. Ο Roth θα επιστρέψει για να γράψει το σενάριο, ενώ θα καθίσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον Chris Briggs, τον παραγωγή της πρώτης ταινίας να συμμετέχει και εδώ. Το "Hostel", το οποίο έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2005 και στη συνέχεια έφερε και δύο ακόμη ταινίες.

Η περίληψη της πρώτης και πιο επιτυχημένης ταινίας αναφέρει:

Δύο κολλητοί Αμερικάνοι φοιτητές κάνουν τουρισμό στην Ευρώπη και δεν χάνουν ευκαιρία για να δοκιμάσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες... Με την προτροπή ενός συνταξιδιώτη τους θα καταλήξουν σε έναν ξενώνα για νέους, σε ένα χωριό της Σλοβακίας, γεμάτο από καλλονές της ανατολικής Ευρώπης που θέλουν... απεγνωσμένα να γνωρίσουν άντρες! Οι δύο φίλοι θα φτάσουν εκεί και γρήγορα θα γίνουν `ζευγάρι` με τις εξωτικής ομορφιάς Νατάλια και Σβετλάνα... Τόσο εύκολα, μάλιστα, που έπρεπε το γεγονός να τους υποψιασθεί... Χωρίς, όμως, να καταλάβουν πως και γιατί, παρασυρμένοι από τον επίγειο παράδεισο τον οποίο γεύονται, οι δύο φίλοι θα βρεθούν σε μία ολοένα και πιο αδιέξοδη παγίδα που, από ότι θα ανακαλύψουν στη συνέχεια, είναι το ίδιο βαθιά, σκοτεινή και διαταραγμένη με την ανθρώπινη φύση- αν επιβιώσουν! Πόσοι και ποιοι τρόποι υπάρχουν για να ικανοποιήσει κανείς τη διεστραμμένη φαντασία του; Τι συμβαίνει όταν καταργείται κάθε όριο; Νομίζετε ότι γνωρίζατε την ανθρώπινη φύση; Ξανασκεφτείτε το...

Το Hostel του 2005 είχε budget τα 4,8 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με 81 εκατομμύρια δολάρια στο box office.