Τα νεότερα για τη 2η σεζόν του One Piece του Netflix

Ευχάριστα νέα για το τι θα γίνει με τα γυρίσματα
03 Ιουνίου 2024 15:32
Τα νεότερα για τη 2η σεζόν του One Piece του Netflix

Το Netflix έχει μεγάλες βλέψεις για το live-action σόου του, One Piece. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η διασκευή του manga, η streaming υπηρεσία έδωσε το πράσινο φως πολύ γρήγορα για την 2η σεζόν. Παρόλο που μπορεί να απέχουμε αρκετό καιρό μακριά από την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων, ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως φαίνεται, το Netflix δεν σκοπεύει απλώς να γυρίσει και να σας παραδώσει μόνο την 2η σεζόν, αλλά τα γυρίσματα του δεύτερου και του τρίτου κύκλου θα γίνουν back-to-back, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό της σειράς, Brashaad Mayweather, τα γυρίσματα της 2ης και της 3ης σεζόν του One Piece θα γίνουν μαζί και η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο.

Θα γυρίσουν δύο σεζόν μαζί. Την δεύτερη και την Τρίτη σεζόν. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουμε σύντομα. Οπότε θα δούμε τι θα γίνει με την επιστροφή του Patty – είπε ο ηθοποιός.

Μέχρι στιγμής, το Netflix έχει επιβεβαίωσε (επίσημα) ότι έχει δώσει το «ΟΚ» για την 2η σεζόν, όμως δεν αποκλείεται να θέλει να κρατήσει μυστικό την ύπαρξη και της 3ης.

Ο “Zoro” του One Piece ανεβάζει το hype για τη 2η σεζόν με τις νέες δηλώσεις του

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο παραγωγός του Percy Jackson and the Olympians, Joe Tracz, υπέγραψε για να είναι ο νέος συν-δημιουργός του One Piece και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Deadline, το Netflix έχει δώσει "εντολή” να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν αυτόν τον Ιούνιο.

Η streaming υπηρεσία έχει βάλει ως στόχο η 2η σεζόν να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025. Ο Joe Tracz θα βοηθήσει στο σενάριο, ενώ παράλληλα θα είναι και εξωτερικός παραγωγός μαζί φυσικά με τον Matt Owens, με τον Steve Maeda να μην έχει πλέον ρόλο showrunner αλλά μόνο παραγωγού.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη 2η σεζόν και που θα πάει αυτή, αλλά πιθανώς θα μεταφέρει τον Luffy και την παρέα του στην Alabasta για το δεύτερο arc του manga, όπου οι πειρατές αναγκάζονται να τα βάλουν με τη μυστηριώδη οργάνωση Baroque Works και τον ηγέτη τους Mr Zero. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.