Το Netflix ξεκαθαρίζει το μέλλον του 3 Body Problem

Και τα νέα είναι ευχάριστα!
02 Ιουνίου 2024 16:04
Το Netflix ξεκαθαρίζει το μέλλον του 3 Body Problem

Πρόσφατα το Netflix είχε ανανεώσει την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά 3 Body Problem για δεύτερη σεζόν. Παρόλο που τα νέα ήταν ευχάριστα όμως, πολλοί ήταν αυτοί που εξακολουθούσαν να ανησυχούν για το μέλλον και για το αν το Netflix πρόκειται να αφηγηθεί ολόκληρη την ιστορία.

Η streaming υπηρεσία ήρθε, λοιπόν, τώρα να ξεκαθαρίσει εκ νέου πως το σόου θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Συγκεκριμένα, η σειρά θα αποκτήσει τόσο δεύτερη όσο και τρίτη σεζόν, με στόχο να αφηγηθεί ολόκληρη την ιστορία από τα διάσημα μυθιστορήματα του Liu Cixin.

Μιλώντας σχετικά κατά τη διάρκεια ενός πάνελ, οι δημιουργοί της σειράς David Benioff, D.B. Weiss και Alexander Woo τόνισαν πως οι τρεις αυτές σεζόν θα τους επιτρέψουν να αφηγηθούν τα γεγονότα όπως οραματιζόντουσαν.

«Συμπεριλάβαμε πολλά από αυτά που αγαπήσαμε από τα μυθιστορήματα στην 1η σεζόν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των λόγων για τους οποίους θέλαμε να κάνουμε αυτή τη σειρά είναι στη 2η σεζόν. Πάντα θέλαμε να φτάσουμε στην τελευταία σελίδα του τρίτου βιβλίου και είναι πραγματικά, πραγματικά συναρπαστικό για εμάς ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το 3 Body Problem, η αφήγηση ξεκινά κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα τη δεκαετία του 1960, με επίκεντρο τον νεαρό αστροφυσικό Ye Wenjie, ο οποίος εμπλέκεται σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο την επαφή με εξωγήινη ζωή. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, μεταφέρεται στο σήμερα, όπου μια σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες επιστημόνων και παράξενα φαινόμενα αμφισβητούν την κατανόηση της πραγματικότητας.

Η επερχόμενη σεζόν υπόσχεται να εμβαθύνει στα πολύπλοκα θέματα του μυθιστορήματος και να συνεχίσει να εξερευνά τα ηθικά και δεοντολογικά διλήμματα που θέτει η πιθανή επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Οι fans επομένως μπορούν να περιμένουν περισσότερη από την έντονη, προκλητική αφήγηση που έκανε το 3 Body Problem να ξεχωρίσει στη streaming πλατφόρμα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε από πόσα επεισόδια θα απαρτίζονται οι δύο σεζόν ή άλλες πληροφορίες, όπως οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.