Το Netflix ετοιμάζει animated σειρά για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε
30 Μαΐου 2024 16:54
Το Netflix ετοιμάζει animated σειρά για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε μέσα από ένα μικρό teaser trailer ότι θα φέρει σύντομα στην πλατφόρμα του την animated σειρά για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην ιστορία!

Ναι, μάλλον μαντέψατε σωστά. Το Netflix αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά τη σειρά του Minecraft, του δημοφιλούς παιχνιδιού των Mojang Studios και Microsoft. Προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες γι’ αυτό το project, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το πολύ σύντομο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix παρακάτω.

Η πλοκή της σειράς δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα σας διηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία με νέους χαρακτήρες στον κόσμο του Minecraft. Η σειρά θα είναι CG-animated και την φτιάχνει η ομάδα WildBrain, ένα στούντιο από τον Καναδά που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στα “Sonic Prime,” “Ninjago: Dragons Rising” και “Carmen Sandiego”.

Για την ιστορία, το Minecraft κυκλοφόρησε το 2011 για τους Υπολογιστές και περισσότεροι από 140 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν κάθε μήνα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ανά τα χρόνια έχουν έρθει και διάφορα spin-offs, όπως είναι τα "Minecraft: Story Mode", "Minecraft Earth", "Minecraft Dungeons" και "Minecraft Legends".

Το Minecraft θα παίζει “σύντομα” στο Netflix όπως αναφέρει το ίδιο στο βίντεο.