ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται σειρά του Sherlock Holmes σε σκηνοθεσία Guy Ritchie

Από την Amazon
29 Μαΐου 2024 22:53
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται σειρά του Sherlock Holmes σε σκηνοθεσία Guy Ritchie

Είναι πλέον και επίσημο. Στα σκαριά βρίσκεται η νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον Sherlock Holmes, την οποία όπως μαθαίνουμε από το Variety θα την σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie.

Η Amazon έχει τα δικαιώματα της σειράς και αναμένεται να παίξει μελλοντικά στο Prime Video. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα βασίζεται στο “Young Sherlock Holmes” του Andy Lane με τον Hero Fiennes Tiffin να αναλαμβάνει το ρόλο του πρωταγωνιστή.

Το σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια με τον Ritchie να τα σκηνοθετεί όλα, ενώ θα βρίσκεται και στην παραγωγή. Σκηνοθέτης και ηθοποιός έχουν δουλέψει στο παρελθόν ξανά μαζί στο “The Ministry of Ungentlemanly Warfare”. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ritchie δεν είναι καινούργιος σε αυτό το σύμπαν, καθώς καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη στις δύο ταινίες με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr.

“Στην επερχόμενη σειρά του Amazon θα δείτε μια “συναρπαστική” και νέα εκδοχή του ντετέκτιβ, όπου όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν, αλλά δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν” είπε ο σκηνοθέτης.

Θα “ανοίξουμε” περισσότερο αυτόν τον χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να ξεχωρίζει και θα μάθουμε πώς γίνεται η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπήσαμε.

Ο Matthew Parkhill θα γράψει το σενάριο, θα είναι στην παραγωγή, αλλά και ο showrunner της σειράς. Προς το παρόν, η σειρά του Sherlock Holmes δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά θα παίξει κάποια στιγμή στο Prime Video.