Camden: Η νέα σειρά του Disney+ έχει Dua Lipa, Coldplay και άλλους θρύλους της μουσικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται μέσα στον Μάιο
23 Μαΐου 2024 17:39
Camden: Η νέα σειρά του Disney+ έχει Dua Lipa, Coldplay και άλλους θρύλους της μουσικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney Plus έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για τη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ με τίτλο Camden (Κάμντεν), στην οποία πρωταγωνιστεί η Dua Lipa.

Ωστόσο, το σόου έχει κι άλλα γνωστά ονόματα της μουσικής όπως είναι ο Chris Martin των Coldplay, αλλά και οι Little Simz, Yungblud, Questlove, Pete Doherty και Carl Barat των Libertines, Mark Ronson, Nile Rodgers, Boy George, Suggs από τους Madness, Black Eyed Peas, Jazzie B των Soul II Soul, Chuck D, Eliza Rose, Lauren Laverne και Sister Bliss των Faithless.

Η σειρά αποτελεί ένα ερωτικό γράμμα της Dua Lipa προς το Κάμντεν, το οποίο παραμένει ένας μοναδικός τόπος δημιουργικότητας έως σήμερα και συνεχίζει να αντιπροσωπεύει τη ζωντάνια και την επαναστατικότητα της εναλλακτικής κουλτούρας.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Disney+:

Η Dua Lipa δήλωσε: «Το γεγονός ότι έχω αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της πρωτότυπης σειράς-ντοκιμαντέρ, η οποία εξυμνεί το μέρος από το οποίο ξεκίνησα την μουσική μου πορεία, σηματοδοτεί για εμένα μια πολύ σημαντική στιγμή και παράλληλα την ολοκλήρωση ενός πολύ όμορφου κύκλου. Το Κάμντεν, θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είναι τιμή μου που θα το μοιραστώ με είδωλα της μουσικής ιστορίας.»

Με σκηνικό, την καρδιά της μουσικής στο Λονδίνο, η σειρά «ΚΑΜΝΤΕΝ» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ιστορίας θρυλικών καλλιτεχνών και το πώς αυτή η γωνιά του Λονδίνου επηρέασε τη ζωή και την καριέρα τους. Μέσα από πλάνα αρχείου, κινηματογραφικά γυρίσματα και συνεντεύξεις, θα εξερευνήσουμε την πλούσια ιστορία του «ΚΑΜΝΤΕΝ», ακούγοντας παγκοσμίου φήμης μουσικούς, καθώς ξαναζούν τις εμπειρίες τους, από τις πρώτες τους εμφανίσεις μέχρι τις sold out συναυλίες, τα σκαμπανεβάσματα των νυχτερινών εξόδων και τα νεανικά τους χρόνια, τα οποία αφιέρωσαν στη δημιουργία μουσικής.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Lightbox, με ιδρυτή τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Simon Chinn και τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Jonathan Chinn, σε συνεργασία με την Day One Pictures, την εταιρεία παραγωγής με συνιδρυτή τον πρώτο μάνατζερ της Amy Winehouse, Nick Shymansky και την Radical22. Ο Asif Kapadia είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων είναι οι Toby Trackman, Yemi Bamiro και Sarah Lambert. Παραγωγός της σειράς είναι η Gaby Aung. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Simon Chinn, Jonathan Chinn και Suzanne Lavery για την Lightbox, οι Nick Shymansky, Jasper Waller-Bridge και Ben Friedman για την Day One Pictures και οι Dua Lipa και Dukagjin Lipa για την Radical22.

Το Camden έρχεται την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Disney+ με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.