Ο Batman επιστρέφει! Πρώτη ματιά στην ολοκαίνουργια animated σειρά “Caped Crusader”

Θα τη δείτε τον Αύγουστο!
10 Μαΐου 2024 09:06
Ο Batman επιστρέφει! Πρώτη ματιά στην ολοκαίνουργια animated σειρά “Caped Crusader”

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα στιγμιότυπα για την επόμενη animated σειρά του Batman, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video. Η σειρά της υπηρεσίας ονομάζεται Batman: Caped Crusader και είναι ουσιαστικά ο διάδοχος του θρυλικού Batman: The Animated Series.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από το σύμπαν της DC, εκτός τον Batman, όπως είναι η Harley Quinn, η οποία θα είναι "τρομακτική" και δε θα είναι η σχέση του Joker. Επίσης, στα επεισόδια θα εμφανιστεί και ο Clayface.

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές νέες εικόνες και αποκάλυψε ότι η σειρά, η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video την 1η του Αυγούστου. Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια μονομιάς!

Το Batman: Caped Crusader θα καλωσορίσει τους θεατές σε ένα Gotham City που είναι γεμάτο με εγκλήματα και διαφθορά, όπου οι περισσότεροι ζουν στην παρανομία. Έτσι, ο δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne μεταμορφώνεται στον Σκοτεινό Ιππότη, Batman, για να λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης του.

Ο Bruce Timm επιστρέφει για τον Batman, ενώ στο επιτελείο βρίσκεται και ο J.J. Abrams, αλλά και ο Matt Reeves που μας χάρισε πρόσφατα τη νέα live-action ταινία του χαρακτήρα με τον Robert Pattinson. Η Amazon δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το cast, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι δε θα ακούσετε τον αείμνηστο Kevin Conroy, καθώς η τελευταία δουλειά του voice actor θα ακουστεί στο επερχόμενο Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part 3.

Όλα τα επεισόδια του Batman: Caped Crusader θα παίξουν στο Prime Video την 1η του Αυγούστου.