The Boys: Δεν φαντάζεστε πόσο “γιούχου“ θα είναι η 4η σεζόν - Δείτε το νέο trailer

O Billy Butcher βρίσκει τη λύση απέναντι στην απειλή του Homelander
04 Μαΐου 2024 20:18
The Boys: Δεν φαντάζεστε πόσο “γιούχου“ θα είναι η 4η σεζόν - Δείτε το νέο trailer

Για ακόμη μια χρονιά το The Boys δείχνει να μην έχει ταβάνι στην υπέρμετρη βία, τη μαύρη κωμωδία και τη σάτιρα κάθε θέματος που καταπιάνεται, ισορροπώντας μεταξύ δράματος και καφρίλας.

Στο επίσημο trailer της 4ης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Amazon Prime Video, δίνεται μια νέα και πολύ χορταστική ματιά για το τι θα ακολουθήσει στην μάχη μεταξύ του Σώματος Δίωξης Υπερηρώων και των "Supes" της διαβολικής εταιρίας Vought. 

Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει μια διαφορετική εικόνα από αυτή του teaser trailer, με τον Billy Butcher να παρακαλάει τη βοήθεια των υπόλοιπων "παλικαριών" όπως του Hughie, του Frenchie, του M.M., της Kimiko και της Starlight, για να σώσουν τον θετό του γιο από τα χέρια του παρανοϊκού Homelander (Antony Starr). Ποια είναι η λύση απέναντι στους Supes; Ένας ιός που σκοτώνει τους Supes όπως αποκαλύπτει ο Karl Urban στο trailer με την Starlight να του λέει "αυτό είναι τρελό και απελπισμένο ακόμη και για σένα" με τον ίδιο να απαντάει "Τρελά απελπισμένοι δε νομίζεις πως είμαστε, αγαπούλα;". Μέχρι και ο άλλοτε ήρεμος Hughie θα λερωθεί με μπόλικο αίμα, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Δείτε το νέο trailer της 4ης σεζόν του The Boys

Οι νέες αφίσες του 4ου κύκλου: 

Στην επιτυχημένη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry. 

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. 

Η 4η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου αποκλειστικά μέσα από το Prime Video της Amazon.

Tags: