Το Dead Boy Detectives είναι ίσως η επόμενη σειρά του Netflix που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν λατρέψατε το The Sandman δεν πρέπει να το χάσετε
09 Απριλίου 2024 17:18
Το Dead Boy Detectives είναι ίσως η επόμενη σειρά του Netflix που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Dead Boy Detectives μιας νέας σειράς που έρχεται και πάλι από το σύμπαν της DC και είναι μέρος του σύμπαντος του The Sandman.

Το Dead Boy Detectives του Netflix βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά κόμικ του Neil Gaiman. Πρόκειται για μία ιστορία που βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το Sandman το οποίο και αυτό αναγεννήθηκε από την υπηρεσία πρόσφατα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Έτσι, το Dead Boy Detectives είναι και αυτό μέρος των DC Comics και πιο συγκεκριμένα του Vertigo imprint.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

Δύο νεαρά φαντάσματα συνεργάζονται με ένα μέντιουμ και λύνουν μυστήρια για το υπερκόσμιο πελατολόγιό τους – μέχρι που μια πανίσχυρη μάγισσα περιπλέκει τα σχέδιά τους.

Πρωταγωνιστούν: Lukas Gage, Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Yuyu Kitamura, Max Jenkins, Ruth Connell, Lindsey Gort, Lauren K. Robek, Sharon Taylor και πολλοί άλλοι.

Το Netflix λέει για τη σειρά των 8 επεισοδίων: Καλώς ορίσατε στο Γραφείο Νεκρών Ντετέκτιβ. Ο Έντουιν και ο Τσαρλς είναι κολλητοί, φαντάσματα... και οι καλύτεροι ντετέκτιβ μεταξύ των θνητών. Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μαζί, ακόμα και να ξεφύγουν από κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Χάρο. Με τη βοήθεια της μάντισσας Κρίσταλ και του φίλου της, Νίκο, θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν μερικές από τις πιο αινιγματικές μεταφυσικές υποθέσεις στο βασίλειο των θνητών.

Το Dead Boy Detectives θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 25 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.