Parasyte: The Grey – Κυκλοφόρησε η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που θέλει να γίνει το επόμενο “hit”

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια μικρή γεύση
05 Απριλίου 2024 10:36
Parasyte: The Grey – Κυκλοφόρησε η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που θέλει να γίνει το επόμενο “hit”

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε ένα trailer από τη νέα κορεάτικη σειρά του με το όνομα Parasyte: The Grey (Parasyte: Οι Γκρίζοι), η οποία θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” της υπηρεσίας. Όλα τα επεισόδια θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από σήμερα, 5 Απριλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία σειρά με 6 συνολικά επεισόδια που διαρκούν από 40 λεπτά και φτάνουν κάποια και τη μία ώρα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει και 2η σεζόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν πάει όσο καλά θέλει το Netflix, τότε ίσως δώσει και το πράσινο φως για τη συνέχεια.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει: Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά είναι βασισμένη στο best seller manga Parasyte του Hitoshi Iwaaki που έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 30 χώρες. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Yeon Sang-ho, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο εξαιρετικό Train to Busan και στο Hellbound. Πρωταγωνιστούν οι Koo Kyo-hwan, Jeon So-nee και Jung Hyun Lee.

Το Parasyte: The Grey βρίσκεται διαθέσιμο από σήμερα στο Netflix. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.