Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Chance Perdomo του Gen V

Σε ηλικία μόλις 27 ετών
31 Μαρτίου 2024 13:32
Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Chance Perdomo του Gen V

Ο μόλις 27 ετών ηθοποιός Chance Perdomo, που ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Gen V, έφυγε από τη ζωή. Ο Perdomo σκοτώθηκε εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος, οδηγώντας τη μηχανή του. Σύμφωνα με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, στο δυστύχημα αυτό δεν εμπλέκεται κάποιος άλλος άνθρωπος.

Οι εκπρόσωποί του και η οικογένειά του προέβησαν σε μια κοινή δήλωση, τονίζοντας:

Το πάθος του για τις τέχνες και η αστείρευτη όρεξή του για ζωή έγιναν αισθητά από όλους όσοι τον γνώριζαν και η ζεστασιά του θα συνεχίζεται σε όσους αγαπούσε περισσότερο. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα καθώς θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της γιου και αδελφού.

Ο Perdomo έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τον επαναλαμβανόμενο ρόλο του ως Henry Goodall στον τρίτο κύκλο της προσαρμογής του Hetty Feather στο CBBC, που προβλήθηκε το 2017. Ακολούθησε ένας πρωταγωνιστικός ρόλος ως Jerome στη δραματική ταινία του BBC Three, Killed by My Debt, το 2018. Για την ερμηνεία του, ο Perdomo ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας της Βρετανικής Ακαδημίας Τηλεόρασης.

Ο Perdomo έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως Landon Gibson στην ταινία After We Fell (2021), το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών After. Στη συνέχεια ενσάρκωσε ξανά το ρόλο του ως Landon στις επόμενες δύο ταινίες της σειράς, After Ever Happy (2022) και After Everything (2023). Ως voice actor έδωσε τη φωνή του στον Snork στην τρίτη σεζόν της φινλανδικής τηλεοπτικής σειράς Moominvalley.

Για τον τελευταίο του τηλεοπτικό ρόλο, ο Perdomo πρωταγωνίστησε ως Andre Anderson στο Gen V, ένα spinoff του 2023 της σειράς υπερηρώων The Boys. Η παραγωγή του δεύτερου κύκλου αναβλήθηκε επ' αόριστον μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

Tags: