Σκίζει η νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του Game of Thrones!

Ο κόσμος είδε το 3 Body Problem
24 Μαρτίου 2024 18:33
Σκίζει η νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του Game of Thrones!

Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος -σε παγκόσμιο επίπεδο- αλλά και στην Ελλάδα, μπήκε στον κόσμο του 3 Body Problem (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων), καθώς η σειρά κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να φτάσει την κορυφή του Netflix. Η νέα σειρά της υπηρεσίας που ήρθε από τους δημιουργούς του Game of Thrones κάνει πάταγο τις τελευταίες ημέρες με τα social media να έχουν κατακλυστεί από σχόλια για το συγκεκριμένο project.

Το σόου έγινε διαθέσιμο στην υπηρεσία πριν από 3 ημέρες και αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 σειρά σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα. Έτσι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν όλο το top 10 με τις δημοφιλέστερες σειρές στη χώρα μας να διαμορφωθεί αλλιώς. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το 3 Body Problem βρίσκεται το The Gentlemen, το οποίο παραμένει μέσα στις 5 δημοφιλέστερες σειρές για ακόμη μία εβδομάδα, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Homicide New York, Iron Reign και Bandidos.

Στην έκτη θέση συναντάμε το Physical 100, στην έβδομη το Hot Wheels Let’s Race, στην όγδοη το Monk, με το Avatar: The Last Airbender να παραμένει στα charts, αφού έχει την ένατη θέση. Το Queen of Tears κλείνει το top 10 του Netflix στην Ελλάδα.

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix σήμερα:

  1. 3 Body Problem
  2. The Gentlemen
  3. Homicide New York
  4. Iron Reign
  5. Bandidos
  6. Physical 100
  7. Hot Wheels Let’s Race
  8. Monk
  9. Avatar: The Last Airbender
  10. Queen of Tears

Λίγα λόγια για το 3 Body Problem:

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του κινέζου συγγραφέας Cixin Liu, την οποία ανέλαβαν οι D.B. Weiss και David Benioff γνωστοί δημιουργοί του Game of Thrones. Το σενάριο στην προκειμένη διασκευάζει ο υποψήφιος για Emmy, Alexander Woo (The Terror: Infamy) και εξιστορεί πρακτικά την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Το 3 Body Problem περιλαμβάνει ένα διεθνές ανσάμπλ καστ γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών όπως οι: Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Marlo Kelly (Dare Me), Jonathan Pryce (The Crown), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο), Saamer Usmani (Succession) και ο Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

Το 3 Body Problem παίζει μόνο στο Netflix.