Shōgun: Ο απίστευτος Hiroyuki Sanada έκανε όλα τα stunts και τις μάχες μόνος του!

Μόνο μια φορά έβαλε κασκαντέρ
17 Μαρτίου 2024 12:31
Shōgun: Ο απίστευτος Hiroyuki Sanada έκανε όλα τα stunts και τις μάχες μόνος του!

Πριν από μερικές εβδομάδες έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus μία μίνι σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, με νούμερο ρεκόρ για την πλατφόρμα. Φυσικά αναφερόμαστε στο Shōgun που βασίζεται στο best seller του James Clavell και εξιστορεί μια ιστορία εκδίκησης στην φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο Hiroyuki Sanada έδωσε τώρα μια νέα συνέντευξη στο Collider και αποκάλυψε πως όλα όσα είδατε από τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, τα έκανε όλα μόνος του και όχι κάποιος ειδικός κασκαντέρ.

Ο δημοσιογράφος του μέσου έκανε την ερώτηση στον Sanada, αν όντως έκανε όλα τα stunts μόνος του, με τον ηθοποιό να δηλώνει:

Ναι. Έκανα όλες τις μάχες, την ιππασία που είδατε και όλα τα άλλα μόνος μου. Μερικές φορές, για μία μακρινή λήψη, όταν δεν με βλέπατε, επέστρεφα στην καρέκλα του παραγωγού για να ελέγξω το μόνιτορ. Αυτή ήταν η μόνη φορά που χρησιμοποίησα έναν κασκαντέρ. Έκανα και όλες τις μάχες μόνος μου.

Δεν βαρέθηκα ποτέ, ειδικά αυτή τη φορά που ασχολήθηκα με τη δημιουργία και όχι μόνο ως ηθοποιός. Η ευθύνη είναι τόσο μεγάλη στους ώμους μου, αλλά η ευτυχία και η χαρά ήταν πολύ μεγαλύτερη από την πίεση. Γι' αυτό το απολάμβανα όλη την ώρα.

Κεντρικό πρόσωπο της μίνι σειράς είναι ο Sanada ως τον Άρχοντα Yoshii Toranaga, ο οποίος έγινε μάρτυρας ενός εμφυλίου πολέμου που διαμορφώνεται όσο οι Ιάπωνες αρχίζουν να συγκρούονται με τους Ευρωπαίους – και του παρουσιάζεται μια απίθανη συμμαχία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Το συνδετικό νήμα ανάμεσα στους Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους επαναστάτες θα είναι η Toda Mariko (Anna Sawai), μια γυναίκα παγιδευμένη ανάμεσα στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και την κληρονομιά της από μια ντροπιασμένη οικογένεια.

Το Shōgun είναι μια δημιουργία του Justin Marks, ο οποίος λειτουργεί ως showrunner στη σειρά και έχει δουλέψει και στο Top Gun: Maverick, καθώς και στα The Jungle Book και Counterpart. Πρωταγωνιστούν οι Hiroyuki Sanada (John Wick: Chaper 4), Anna Sawai, Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok), Hiroto Kanai (Tuna Girl), Takehiro Hira (Gran Turismo), Moeka Hoshi (Dependence), Tokuma Nishioka (Ultraman Mebius), Shinnosuke Abe (13 Assassins), Yuki Kura (A Girl on the Shore), Fumi Nikaido (Why Don’t You Play in Hell?) και Cosmo Jarvis (Peaky Blinders).

Το Shōgun παίζει αποκλειστικά στο Disney Plus.

Tags: