Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που “λιώνουν” όλοι στην Ελλάδα σήμερα

Το Avatar: The Last Airbender έπεσε από την πρώτη θέση
08 Μαρτίου 2024 10:22
Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που “λιώνουν” όλοι στην Ελλάδα σήμερα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts στην Ελλάδα να αλλάξουν. Το Avatar: The Last Airbender, το οποίο βρισκόταν στην No. 1 θέση εδώ και πολλές ημέρες, τελικά έπεσε και τη θέση του έχει πάρει τώρα μια ολοκαίνουργια σειρά της υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, το Furies είναι αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι πλέον στο ελληνικό Netflix, με το Avatar: The Last Airbender να βρίσκεται δεύτερο στην κατάταξη και να ακολουθεί το Resident Alien στην 3η θέση. Το Supersex από την άλλη είναι τέταρτο, ενώ την πεντάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές κλείνει το One Day.

Έκτο στο Top 10 συναντάμε το Hot Wheels Let’s Race, με το ολοκαίνουργιο The Program να έχει κατακτήσει την 7η θέση της υπηρεσίας. Τα Wrong Side of the Tracks, House και Σέρρες κλείνουν τη δεκάδα μιας και έχουν την 8η, την 9η και την 10η θέση.

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix σήμερα:

  1. Furies
  2. Avatar: The Last Airbender
  3. Resident Alien
  4. Supersex
  5. One Day
  6. Hot Wheels Let’s Race
  7. The Program
  8. Wrong Side of the Tracks
  9. House
  10. Σέρρες

Λίγα λόγια για το Furies:

Η πλοκή του Furies αναφέρει τα εξής: Για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της, μια νεαρή γυναίκα πέφτει στα δίχτυα της Ερινύας, της ειρηνευτικής δύναμης στον υπόκοσμο του Παρισιού.

Πρόκειται για ένα γαλλικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Lina El Arabi, Marina Foïs, Steve Tientcheu, Quentin Faure, Jeremy Nadeau, Sandor Funtek, Eye Haidara, Fatima Adoum και αποτελείται από 8 επεισόδια.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.