Έρχεται μάλλον η 2η σεζόν του Beef στο Netflix με αυτούς τους πρωταγωνιστές

Με μία ολοκαίνουργια ιστορία
27 Φεβρουαρίου 2024 23:46
Έρχεται μάλλον η 2η σεζόν του Beef στο Netflix με αυτούς τους πρωταγωνιστές

Πρόσφατα, ο Lee Sung Jin, ο οποίος είναι ο δημιουργός της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς, Beef, που είδαμε πρόσφατα στο Netflix ανακοίνωσε οτι δεν περίμενε με τίποτα την επιτυχία που θα είχε το σόου. Μπορεί εκείνος να θεωρούσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την 1η σεζόν της, αλλά σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, η streaming υπηρεσία και η A24 ετοιμάζουν ήδη το sequel. 

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το The Dish, το οποίο αποκαλύπτει ότι το Netflix θα φέρει τη 2η σεζόν του Beef και αυτό τον καιρό η παραγωγή ψάχνει τους κατάλληλους ηθοποιούς για το cast. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ιστορία θα επικεντρώνεται σε δύο ζευγάρια και οι επικρατέστεροι ηθοποιοί είναι μάλλον οι Charles Melton και Cailee Spaeny ως το ένα ζευγάρι, αλλά και οι Jake Gyllenhaal και Anne Hathaway για το δεύτερο. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά φαίνεται ότι το Netflix δε θέλει να αφήσει με τίποτα το Beef να “πεθάνει” με την 1η σεζόν του. Η παραγωγή σύμφωνα με το Deadline θα μπορούσε να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2024. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Beef και το sequel του παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.