Ευτυχισμένοι Μαζί 15 χρόνια μετά: Το remake μιας σκηνής είναι ό,τι πιο viral στο ελληνικό TikTok

Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος επέστρεψαν στο 2024!
18 Φεβρουαρίου 2024 14:28
Ευτυχισμένοι Μαζί 15 χρόνια μετά: Το remake μιας σκηνής είναι ό,τι πιο viral στο ελληνικό TikTok

Ζούμε σε μια εποχή που οι νοσταλγικές στιγμές γίνονται ολοένα και πιο έντονες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ελληνικές σειρές όλων των εποχών. Ο λόγος για το "Ευτυχισμένοι Μαζί" του Mega, όπου παρά το γεγονός ότι πέρασαν 15 χρόνια από την τελευταία φορά που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, μερικά λατρεμένα πρόσωπα του cast επέστρεψαν για να υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους. 

Μια από τις καλύτερες κωμικές σκηνές της σειράς που έγινε meme, έγινε viral ήχος στο ελληνικό TikTok και άφησε τη δική της εποχή είναι αυτή που η τετράδα των Μάκη, Σπύρου, Μάρκου και Μήτσου ξεμένει με το αυτοκίνητο στη μέση του πουθενά, λίγο πριν πάνε τον γαμπρό στην εκκλησία. 

Οι ηθοποιοί Δημήτρης Μαυρόπουλος (Σπύρος), Τάσος Γιαννόπουλος (Μάκης), Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάρκος) και Κώστας Ιντζεγιάν (Μήτσος) έκαναν το απόλυτο reunion και το κοινό τους απόλαυσε για μία ακόμη φορά προσφέροντας πολύτιμες στιγμές γέλιου.

Γύρισαν λοιπόν σαν remake μετά από 15 χρόνια, τη θρυλική σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο και παρά το ότι η αφορμή ήταν ουσιαστικά μια έμμεση διαφήμιση για εταιρία οδηγικής βοήθειας, το ελληνικό TikTok απλά... έλιωσε! 

Απολαύστε τη σκηνή παρακάτω: 

@k11_tv Ευτυχισμένοι μαζί reunion 2024 #eftixismenoimazi #ευτυχισμένοιμαζι #μακης #μακηςευτυχισμενοιμαζι ♬ πρωτότυπος ήχος - K11_TV

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες χρήστες του TikTok το έκαναν το πιο viral βίντεο των τελευταίων εβδομάδων. Σε μια πρόχειρη μέτρηση που κάναμε από μία πηγή το βίντεο μετράει μέσα σε περίπου μία ημέρα σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ από μία δεύτερη πηγή επιπλέον 1.4 εκατομμύρια προβολές, εκτοξεύοντας το σύνολο σε πάνω από 3.4 εκατ. προβολές, χωρίς καν να μετράμε άλλες πηγές όπως το Instagram, το YouTube ή το Χ. 

Παρακάτω δείτε και την πρωτότυπη σκηνή: