Το Netflix έφερε μία από τις πιο λατρεμένες δραματικές σειρές των ‘00s!

Και φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των charts
12 Φεβρουαρίου 2024 09:20
Το Netflix έφερε μία από τις πιο λατρεμένες δραματικές σειρές των ‘00s!

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και μεταξύ άλλων έφερε μία ακόμη τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή στα ‘00s. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το House (Ιατρικές Υποθέσεις) της Fox, το οποίο βρίσκεται πλέον στην streaming πλατφόρμα και φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των charts.

Το House έκανε πρεμιέρα το 2004 και θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες δραματικές σειρές στην ιστορία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες και οι 8 σεζόν στο Netflix, με τη σειρά να έχει ήδη την 4η θέση στα charts με τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές εκπομπές σήμερα στην Ελλάδα.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει:

Ο Χιου Λόρι πρωταγωνιστεί ως Δρ. Γκρέγκορι Χάους, ένας δύστροπος ιατρός με απέχθεια για τους ασθενείς, αλλά ιδιοφυία στην αντιμετώπιση μυστηριωδών ασθενειών.

Η σειρά Ιατρικές Υποθέσεις (House ή House M.D.) είναι αμερικανικό τηλεοπτικό ιατρικό δράμα που ξεκίνησε να προβάλλεται το Νοέμβριο του 2004 από το κανάλι της Fox. Δημιουργός του είναι ο David Shore. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο και παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας γιατρών η οποία σε κάθε επεισόδιο καλείται να κάνει την σωστή διάγνωση για τον εκάστοτε ασθενή. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας είναι ο Gregory House, ένας αντισυμβατικός γιατρός, σπεσιαλίστας στον τομέα της διαγνωστικής ιατρικής.

Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από έναν ιδιοφυή αλλά εκκεντρικό και ελαφρώς αντικοινωνικό γιατρό, τον Dr. Gregory House, ο οποίος με τις γνώσεις του, την εμπειρία του, αλλά και την ευφυΐα και την αντίληψή του λύνει τις πιο μυστηριώδεις ιατρικές υποθέσεις.

Για την ιστορία, το House έχει στο ιστορικό του αμέτρητα βραβεία συμπεριλαμβανομένων 5 Primetime Emmy και μετράει 176 επεισόδια και 8.7/10 στο IMDB. Στη σειρά έπαιζαν επίσης και οι Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Kal Penn, Olivia Wilde, Amber Tamblyn, Odette Annable και Charlyne Yi.

Όλα τα επεισόδια του House παίζουν πλέον μέσα από το ελληνικό Netflix.