Το Netflix έκοψε μια γνωστή σειρά του ύστερα από μία σεζόν

Δε θα υπάρξει η 2η σεζόν του Ratched
07 Φεβρουαρίου 2024 23:23
Το Netflix έκοψε μια γνωστή σειρά του ύστερα από μία σεζόν

Φαίνεται ότι το Netflix έκοψε μία ακόμη σειρά του, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα πριν από τέσσερα χρόνια. Ο λόγος γίνεται για το Ratched, την prequel σειρά της αριστουργηματικής ταινίας "One Flew over the Cuckoo's Nest" του Milos Forman, δια χειρός του Ryan Murphy (American Horror Story).

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την πρωταγωνίστρια, Sarah Paulson, το Ratched δεν πρόκειται να αποκτήσει 2ο κύκλο, μιας και το Netflix φαίνεται το έκοψε οριστικά. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το The AHS Zone, το οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο με έναν άνθρωπο να ρωτάει την Paulson αν θα δούμε την 2η σεζόν του Ratched, με εκείνη να δίνει πολύ γρήγορα την αρνητική απάντηση.

Το Netflix δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ ότι έκοψε το σόου και αυτή είναι η πρώτη φορά που το μαθαίνουμε από την ίδια την πρωταγωνίστρια. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η streaming υπηρεσία είχε δώσει το πράσινο φως για δύο σεζόν από το 2017, αλλά φαίνεται ότι ο 1ος κύκλος δεν είχε την επιτυχία που περίμενε.

Δείτε το βίντεο:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο σόου έπαιζαν και οι Cynthia Nixon (Sex and the City), Sharon Stone (Basic Instinct), Vincent D'Onofrio (Daredevil), Corey Stoll (House of Cards), Charlie Carver και Amanda Plummer, Judy Davis, Liz Femi, Sophie Okonedo, Finn Wittrock και Jon Briones.

Το Ratched έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Netflix.