Stranger Things: Ο “Dustin“ θα ήθελε να δει περισσότερους χαρακτήρες να χάνουν τη ζωή τους

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά
05 Φεβρουαρίου 2024 13:06
Stranger Things: Ο “Dustin“ θα ήθελε να δει περισσότερους χαρακτήρες να χάνουν τη ζωή τους

Η παραγωγή του Stranger Things 5 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και σύσσωμο το cast, αλλά και όλοι οι συντελεστές εργάζονται σκληρά για την ολοκλήρωσή τους. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα παίξει ο νέος κύκλος στο Netflix, με τους fans να προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να πάρουν έστω και λίγες πληροφορίες από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Τώρα, τρεις ηθοποιοί του Stranger Things, οι Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard και Grace Van Dien βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην MegaCon στο Orlando, όπου και μίλησαν για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας.

Παρόλο που δεν αποκάλυψαν απολύτως τίποτα σχετικά με τον 5ο κύκλο, μια δήλωση του Matarazzo, ο οποίος υποδύεται τον Dustin Henderson στη σειρά, συζητιέται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και ειδικά στα «σοκάκια» που βρίσκονται οι fans.

Όπως μαθαίνουμε από το CBR, ο Matarazzo ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι στο Stranger Things, με εκείνον να λέει ότι θα ήθελε να δει περισσότερους χαρακτήρες να χάνουν τη ζωή τους. Σαφώς και δεν αναφέρθηκε στην 5η σεζόν, αλλά γενικότερα σε όλο το σόου, με τη δήλωσή του αυτή να "ανάβει φωτιές" στους fans του Stranger Things.

Μπορεί να ακούγεται κάπως μπερδεμένο, αλλά θα ήθελα να δω περισσότερους χαρακτήρες να χάνουν τη ζωή τους. Αυτή η σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη αν και το στοίχημα ήταν μεγαλύτερο, όπως παραδείγματος χάρη, αν θα μπορούσε να πεθάνει ένα από αυτά τα παιδιά. Νιώθω ότι είμαστε όλοι πολύ ασφαλείς.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.