Σαρώνει σε τηλεθέαση το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο

Δείτε τα charts
04 Φεβρουαρίου 2024 10:12
Σαρώνει σε τηλεθέαση το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο

Το ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο φαίνεται ότι σαρώνει στην Ελλάδα, αφού μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στα charts. Αναλυτικότερα, το Netflix πρόσθεσε στην πλατφόρμα του νέο περιεχόμενο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το top 10 να αλλάξει εντελώς.

Αυτή τη στιγμή, η δημοφιλέστερη σειρά στην υπηρεσία είναι το Alexander: The Making of a God (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού), η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Hugh Ballantyne, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε την επίσης πρόσφατη σειρά, Griselda. Την πεντάδα των charts κλείνουν οι σειρές: Σέρρες, Σώσε Με και Fool Me Once.

Συνεχίζοντας με το ελληνικό top 10, το Yellowstone συνεχίζει να βρίσκεται μέσα και αυτή τη στιγμή έχει την 6η θέση, ενώ το ίδιο ισχύει και για το prequel του Money Heist, το Berlin, το οποίο έχει την 7η θέση. Το Baby Bandito είναι μια καινούργια κυκλοφορία και βρίσκεται 8ο, με τη δεκάδα να κλείνει με τα American Nightmare και Doctor Slump που έχουν την 9η και 10η θέση.

Ακολουθούν οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα

  1. Alexander: The Making of a God
  2. Griselda
  3. Σέρρες
  4. Σώσε Με
  5. Fool Me Once
  6. Yellowstone
  7. Berlin
  8. Baby Bandito
  9. American Nightmare
  10. Doctor Slump

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για το Alexander: The Making of a God (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού):

Πρόκειται για μία σειρά-ντοκιμαντέρ όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, όπου συνδυάζει συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, ενώ εστιάζει φυσικά στη ζωή ενός εκ των δημοφιλέστερων Αρχαίων Ελλήνων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix περιλαμβάνει 6 επεισόδια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα για binge-watch, τα οποία διαρκούν από 30 έως και 44 λεπτά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Hugh Ballantyne των Manson: The Lost Tapes, The Investigator: A British Crime Story και Stolen: Catching the Art Thieves.

Τον ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου έχει αναλάβει ο Buck Braithwaite, τον οποίο μπορεί να θυμάστε από το πρόσφατο Fair Play του Netflix, ενώ εμφανίζεται και στο Masters of the Air του Apple TV+. Από την άλλη, το ρόλο του Βασιλιά Δαρείου έχει αναλάβει ο Mido Hamada. Στη σειρά εμφανίζονται και διάφοροι ειδικοί, όπως για παράδειγμα ιστορικοί και αρχαιολόγοι, μεταξύ των οποίων η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει: Συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.